Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Amerykańskie TD

rhanii01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jedne mają obrotową wieżyczkę a drugie nienormalny pancerz. Zależy czy chcesz być mobilnym bunkrem czy wsparciem dla HT

Opublikowano

T30 to czołg nie niszczyciel bardziej ale też racja najlepsze wsparcie jakie może być

T95 to z przodu bunkier 300 pancerza i nacylenie go sparawia że tylko bok albo tył (bądz góra dla arty)

Tak na marginiesie proponuje ci zrobić najpierw T28Prot. ponieważ można odbić do normalnego T28 przez co masz dwa drzewka z głowy

Jeśli widzisz że ktoś popełnia błędy, to nie krytykuj tego!! Niektórzy ludzie mają DYSLEKSJĘ. Jeśli należysz do tych os. to skopiuj to na sygnaturę

Opublikowano

Wierzowe td są znacznie delikatniejsze. Obok jarzma łatwo je spenetrować nawet niższymi tierami.

T95 to z przodu bunkier 300 pancerza i nacylenie go sparawia że tylko bok albo tył (bądz góra dla arty)

Od frontu T29 go penetruje.

Opublikowano

Z penetracja 198? To mozesz se HE walnac. Chyba ze ma jakiegos weakpointa w ktorego wszystko wchodzi ale ktory idiota podjerzdza tankiem 7 tieru do 9 tieru td?

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Jeśli nie wierzysz możemy się spotkać w grze, pokarzę ci że mam racje.

Dlaczego idiota? Wystarczy się przytulić i słoń jest nasz.

Opublikowano

Na każdego giganta jest sposób ale ja do t95 bał bym się zbliżyć. Jest to jedyny czołg który darzę aż takim szacunkiem. Chociaż jego szybkość jest okropna.

Opublikowano

Nie ma czołgów najlepszych. Są tylko takie które pasują pod określony styl gry. Chcesz mieć walnięcie, prędkość, pancerz.... sprecyzuj

Opublikowano

Jeśli lubisz grać amerykańskimi HT, robiąc przy tym jako support (lecz nie zawsze) to bez zastanowienia wybierz wersje z wieżami (ta do T30, który kiedyś faktycznie był amerykańskim HT tieru X)

Tak na marginiesie proponuje ci zrobić najpierw T28Prot. ponieważ można odbić do normalnego T28 przez co masz dwa drzewka z głowy

Również polecam tą drogę ponieważ pozwala to jest jak "upiec 2 pieczenie na 1 ogniu" ;); zdobyć 2x VIII, IX rozwijając prawie 1 drzewko . Przy tym T49, M18 się naprawdę fajnie gra, ponieważ są one szybsze nawet od francuzów.

Gra TD typu bunkier zaczyna się dopiero od T28, a więc powyższa droga jest najbardziej uniwersalna, można zdecydować czy ciągnąc dalej wieżyczkowate, czy odbić do tradycyjnych TD

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Opublikowano

T30 ja X tier był fajny. Gdy wprowadzili tego nowego (ze strasznie rypniętą nazwą nie do zapamiętania xD) t30 nadal może grać jak dawniej. Pancerzem on nigdy nie grzeszył a dostał bonusa do pierdnięcia. A jeśli chodzi o drogę amerykańskich TD to też radzę 2 pieczenie na jednym ogniu. Ale i tak największe walnięcie mają ruski.

Opublikowano

grajac T95 w pojedynku z ob.704 problemu miec nie bedziesz :D wiem bo mam T95 i T30 i moje zdanie jest takie ze to sa 2 odmienne style gry T95 ciezki twardy wolny kloc od frontu wytrzyma wszystko (no moze jak juz ktos jest naprawde blisko to jest inaczej) zas T30 slaby dolny pancerz ale jaka mobilnosc

Opublikowano

t30 to taki "oryginalny" HT. Ja ciągle traktuje go jako czołg a nie TD, A t95 to cegła. Ale tak myślę jeżeli masz ten czołg to nie obawiasz się medów które będą spirale wkoło ciebie robić?

Opublikowano

Miałem wczoraj partie z T30 i T95 w jednej drużynie jak pojechali razem to T30 za cegłą i to wyglądało jak jakiś koks nie czołg widziałem AMX50B(nie wiem czy dobrze nazwałem) ale jak wywalili to zostało mu 1% HP i go AMX13 90 zezłomował

Jeśli widzisz że ktoś popełnia błędy, to nie krytykuj tego!! Niektórzy ludzie mają DYSLEKSJĘ. Jeśli należysz do tych os. to skopiuj to na sygnaturę

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...