Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polski Priv

ZychuP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka , zalozylem ten temat abysmy tu pisali o tym jak idzie w zakladaniu polskiego priva i bylo mniej spamu;]

Ja mam pytanie. Kto aktualnie nad nim pracuje ?

jA Nop

Opublikowano

Pracował Chippy

Prawdopodobnie doszedł on najdalej. Jednak przez to że ma 12lat (wiadomo mieszka z rodzicami)

Nie da rady stworzyć serva (rachunki)

Były Moderator Metin2, kiedyś z obowiązku, dziś dla rozrywki.

icon-social-apple-outline-64.png

Opublikowano

co wam to przeszkadza ja mam 14 lat i zrobiłem sobie priva nawet dodałem hawang do handlarza roznosciami

co wtym dziwnego ma 12 lat i mysli a nie jak 50% uzytkowników forum

@@@@@@@@@@

ssry pomyłka chippy

ma byc

co w tym dziwnego ma 12 lat ale przynajmniej mysli a nie jak 50% uzytkowników forum

TEA WHO YOU YEAH BUNNY SCOTCH ME

ots.png

http://kwejk.pl/obrazek/411096

damy rade ??

Opublikowano
co wam to przeszkadza ja mam 14 lat i zrobiłem sobie priva nawet dodałem hawang do handlarza roznosciami

Ehe no, i cola do tego co?

@Topic: Chippy niedługo ma dodać mega tutorial jak zrobić priva, ja tylko na to czekam bo jestem botem ;<

crazyrabbit128x160.gif
Opublikowano

wtedy bedziemy jak chinole;P i będziemy(sry za powtórzenie;|) wystawiać mase prv serwów na tym samym silniku;P ale tyle że każdy sobie zrobi off serva.. neokidy sie rozejdą po nich a na tych ON będą pustki;D

sry że pisze mało po polsku ale mam dziś jakiś taki dzień do dupy;P

NIE OBCHODZI MNIE CZY DASZ + CZY -

DAJ TO CO UWAZASZ

Opublikowano

@2xUp

Ja tagże czekam

@Topic

Chippy ma dac mega tut z wszystkim co potrzeba itd.,oczywiście każdy wtedy będzie mógł zrobic priva (Tagże dzieci Cebuli ;/).Ale przynajmniej na 99% będzie mniej neo kidów na popularnych servach;]

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Taaa,ale do tego paint nie wystarczy(bez obrazy).Też mam 12 lat i mam dobre oceny z infy ale chę zostac Grafikiem ^ ^.

Co do tego ze masz mało postów?Masz mniejszy nr. Uzytkownika niż ci co pisali wyżej (oprócz mnie) ,a to oznacza ze nie jesteś takim "Wielkim Neo Kidem".

Każdy jest neo kidem -Większym czy mniejszym(nie chę tutaj nikogo obrazic)

Sry za spam

@Edit

A do tego Chippy ma dac poradnik dzięki któremy nawet 10-latek może zrobic serva (oczywiście podobno)

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

a czy mówił kiedy to zrobi?;> Bo coś mi się zdaje że będziemy czekać tak jak na TH od Cybucha który dał zle hasła do archiwum i w końcu nic z tego nie będzie;>

NIE OBCHODZI MNIE CZY DASZ + CZY -

DAJ TO CO UWAZASZ

Opublikowano

Niewiem jak on to zrobil ale na ubuntu w terminalu wyskakiwal mi blad związany z cores tak samo teraz na bsd :/ Wiec chyba zaczekam na poradnik

789290350.png

woj.gif

100 [ V ]

200 [ V ]

300 [ V ]

400 [ V ]

500 [ V ]

600 [ V ]

700 [ V ]

800 [ X ]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...