Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

OAZA rzeka (łowienie)

Chce hacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

On się pyta co a nie czy złowi ^.^

Z tego co wiem to gdzieś w lodowej ziemi można złowić rzadko spotykane ryby ale gdzie to nei wiem, taks amo nie wiem jak jest z oazą :)

Opublikowano

Węgorze i te co w m1 czyli karasie itp.

I czy z wędką +1,+2 coś złowie??

Złowisz tylko będziesz musiał trochę poczekać za nim coś złowisz.

86226145013474567463.png

Opublikowano

Co to wszedzie, przeciez jakiegos "pustynego karasie" czy cos nie zlowisz xD

Tyle wiem jak fish bociłem to że w m2 można zlowić troche więcej ryb niż w m1 [ innych gatonkow takich jak tenchi, krasnopiorka]

Dota 2 > Lol

Gość daronian
Opublikowano

Najlepiej łowić w M2 tak jak powiedzieli koledzy wyżej. Większe szanse na złapanie rzadkiej ryby i łatwy sposób na zarobek.

Co do Oazy to możesz złowić to co wszędzie + jakaś jedna rzadka była, sam nie pamiętam nazwy, ale tutaj Ci pomoże:

http://wiki.metin2.pl/index.php/Kategoria:Ryby

Opublikowano

Najżadsze ryby są w Drugiej Wiosce. W OAZIE też możesz łowić jeśli chcesz. W m1 jest najwięcej karasi w według mnie najczęściej wylatuja z nich małże.

Opublikowano

Najlepszy M2 według mnie, chyba tam najwięcej ryb...

Ale ty spamujesz... We wszystkich twoich ostatnich postach same krótkie odpowiedzi nic nie wnoszące do tematu i nieodpowiadające na pytanie.

"Najlepszy M2 według mnie, chyba tam najwięcej ryb..." - Ty w ogóle grałeś kiedyś w metina ? Bez różnicy gdzie łowisz, złowisz wszędzie to samo z takim samym % na pomyślne złapanie...

PS: Matimati222, jeszcze raz, jak nie masz nic ciekawego do powiedzienia, to lepiej nic nie mów, bo tylko się ośmieszasz, a za spamowanie na MPC nagrody nie ma :).

Opublikowano

Spekulacje spekulacjami z samego doświadczenia wiem że wszystko zależy od wędki i na ile łowisz nie gadajcie gdzie najlepiej wszędzie tak samo jest...

tumblrmv8l.gif

Members | ProUser | PostmakerPostwriter | Wojownik Duszy

Opublikowano

Wszędzie złapiesz tyle samo, i to samo jeżeli masz wędkę na +.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Ja wiem, czy wszędzie wszystko da się złowić tak samo? Pamiętam, że kiedyś, daaawno próbowałam łowić w świątyni. Przez pewien okres czasu. Nic się ani razu nie nawinęło na wędkę. Dlatego tak jak wyżej mówią, lepiej iść w sprawdzone miejsce, czyli m1/m2

Opublikowano

Up Ty bociarzu :D

Co do łowienia to lepiej w m1 bo leci dużo karasi a z nich małże

Ale jak jedziesz na bocie to polecam m2 ale w nocy bo w dzień lata tam duzo dropków i będą ci łowienie utrudniać

cristiano_ronaldo_by_hector_elrojo-d62sr

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...