Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Straciłem cd-key

techno97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż posiadam orginalną wersje gry Battlefield 3.Gdy podczas instalacji wyskoczył mi wymus zainstalowania origin, zrobiłem to i w tym samym czasie zrobiłem konto na tym że programie.Oraz podałem cd-key do bf3, jednak gdy chciałem się zalogować na battlelog pisało że hasło jest nieprawidłowe lub e-mail (Próbowane dzisiaj rano, słyszałem że miała być jakaś konserwacja).

Użyłem opcji "zapomniałem hasła" i przez przypadek zrobiłem nowe konto, wbrew pozorom na programie origin to konto wyglądało inaczej, była to ogromna różnica, gdyż dodało zakładkę sklep oraz znajomych.Przez ten incydent nie mogę grać w Battlefield, tym gorzej wydaje mi się że straciłem cd-key.Dodam że drugie konto zostało stworzone na tym samym e-mailu.

Czy można to rozwiązać innym sposobem niż pisanie do EA.

Opublikowano

Niemożliwe jest stworzenie 2 kont EA na tym samym mail'u. Tam gdzie użyłeś kodu, tam jest nadal. Wejdź na mail i zobacz czy masz wiadomości o stworzeniu konta.

Opublikowano

Jedno konto zostało stworzone na origin przez program, a drugie na battlelogu czyli na EA.

EA i origin są powiązane.Konto które zrobiłem na EA tak jakby podmieniło konto z origin.

Gdy próbuje zalogować się na battlelogu poprzez ten mail loguje mnie na koncie na którym nie posiadam battlefield'a.

Dodam też że na programie z origin mogę zalogować się tylko przez login, a jak loguje się używając e-maila wchodzi mi na drugie konto.

Opublikowano

My nie możemy Ci w żaden sposób pomóc. Musisz skontaktować się z supportem i im opisać cały problem.

http://www.mpcforum.pl/topic/600265-tut-jak-skontaktowac-sie-z-supportem/

Opublikowano

Ps:to co pisał kolega wyżej miałem podobny problem napisałem na live chacie to nich i w ciągu 10-15 może 20 min mi pomogli.

1361287359-U437164.png/ 2592933583.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...