Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KAMIENIARZ - biedne małe niekochane dziecko i jego fumfle - Komar i reszta...

mr.hihi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Założyłem ten temat by każdy mógł sobie porozmawiać na temat tych wspaniałych i pomocnych osób.

Z góry mówię, że nie jestem z żadnego supportu i odpuśćcie sobie pisanie takich bzdur.

Chce tylko zobaczyc jakie zdanie maja na temat tego goscia gracze DO.

Jak dla mnie to banda oszustów i krętaczy szukająca taniej sensacji. Wrzucają na forum jakieś nędzne przerabiane (sfabrykowane) SSy, że niby odkrywają cała prawde.

Zenujące i totalnie beznadziejne.

Ciekawy jestem ile kont zbanowanych lub tych, które otrzymały ostrzeżenia oraz odjęto im pewne rzeczy mają te gnojki na sumieniu.

Wielcy cheaterzy.... smiechu warci... oni z cheatowaniem mają tyle wspólnego, co ja z byciem kosmonautą.

Bo znaleźli hasło na TS i siedzieli na poczekalni oraz płakali na forum, że więcej sie nie da zrobic...

A taka tępa strzała sprzedaje uridium za niby połowę ceny, a potem wielki płacz bo konto zbanowane za takie akcje....

Czy aż tak Wam cięzko zrozumieć, że oni działają na Waszą niekorzyść ?

Widać, że gość ma spaczoną psychikę, może go w domu krzywdzili... kto wie....

Ale na pewno jest za malutki by nazywać się cheaterem, bo nic kompletnie nie potrafi i jest na tyle głupi, że wydaje mu się, że go nie złapią. Prędzej czy później to się stanie, wystarczy, że jeden z jego klientów go wkopie i po temacie.

Ciekawi mnie, czy obydwaj panowie spotkają się w jednym zakładzie karnym...

A Ty komarek za dużo paplasz na TS... ale tak ma każdy erotoman-gawędziarz. Często mi sie chciało żygać od tej twojej paplaniny.

A jak ktoś jest taki durny, że daje się dymać takim debilom, to szczęscia i zdrowia życzę.

Opublikowano

mr.hihi wiesz że jesteś nieźle pierdolnięty ? Widać że to Ciebie rodzice napierdalali kablem od pilota ( i zapewne dalej to robią ) . Kamieniarz ma tyle wspólnego z Komarem i Devilem co Polska z wygraniem EURO ( kompletnie nic ) . Napewno w dziedzinie botów bugów itd nie zajdziesz dalej . Pozdrawiam .

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Prawda, że jeśli chodzi o cheaty to potrafią tylko włączyć i clicknąć control (oprócz Devila) ale ty nie jesteś wcale lepszy. Zrób jakiś cheat do DO i wtedy pogadamy. Każda usługa Devila była myśle dosyć ciężka do wykrycia. Nie chcesz to nie czytaj tego forum. Nikt cię nie trzyma, wręcz przeciwnie...

"Daj mi kontrolę nad podażą pieniądza narodu, a nie będzie mnie obchodzić kto tworzy jego prawa."
-Mayer Amschel Rothschild

Opublikowano

A co ty kurwa wiesz o cheatach ? Ciebie chyba matka kastetem napierdalala w dziecinstwie. kamieniarz fakt ze sprzedaje drozej licencje itp ale jest bardzo dobry z nim kontakt i chyba kazdy by chcial zarobic. ON NIE JEST KURWA BOTEM.

Opublikowano

Tak tak, jest zakichanym oszustem przez ktorego ludzie traca konta.

Kupuj, boć, Twoja sprawa, ale zapewne jesteś jednym z tych, którzy sami latają na programach a potem płaczą na czacie, że ubił Cie programista.

Dla takich jak ty istnieją tylko dwa typy graczy:

1. Cienias bo padł

2. Programista bo wygrał.

Wielkie koksy z DO....

Opublikowano

mr.hihi ma racje dobrze napisal popieram cie w 100% najlepsze bylo o tych falszywych ss'ach haha dobre :D

nie no zartuje idiota z cb wiesz ? ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...