Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ćwiczenia przed wakacjami.

AplauZ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka ! Jest już miesiąc do wakacji a ja jestem w nie najlepszej formie ; / .

Więc pytam sie ja Was jak najlepiej schudnąć ? : ) Wiem , biegać i dieta lecz to pierwsze odpada , mam na myśli tylko ćwiczenia w domu (krokodylki ?)

Za pomoc obficie wynagrodzę.

Hue

Opublikowano

Podnoś ciężary

Gram w :

Battlefield Heroes , Battlefield Play4Free , Minecraft

Pomogłem? Daj Plusa :)

Opublikowano

Podnoś ciężary

Noo...Bardzo mi pomogłeś , biceps mam dobrze rozbudowany i barki itp. Tylko brzuszek się zapuścił : )

Hue

Opublikowano

heheh nastepny sezonowiec :))

brzucha nie wyrzeźbisz w miesiac czy dwa pozdro.

No bo widzisz, da się ! : ) Tylko trzeba woli i czasu i nie chodzi o rzeźbę lecz o te kilka kg.

Hue

Opublikowano

6 weidera jebnij ale na to potrzebujesz na to czasu .

Jeśli ćwiczysz rób to systematycznie a nie pare miesięcy i fajrant.

­39566146920630933015.png

Opublikowano

Da się w domu brzuszki rób i sztangę podnieś i bierz "KOX" :D

P.s: z tym koxem żartowałem to już jest dla takich ludzi w wieku 16-20Lat co mają bice zajebiste ja go osobiście używam puszka 160zł =,=

Opublikowano

6 weidera jebnij ale na to potrzebujesz na to czasu .

Jeśli ćwiczysz rób to systematycznie a nie pare miesięcy i fajrant.

no , ok . Popatrzę i zobaczę :P ,

Srodek Przeczyszczający? Zesraj sie dwa lub trzy razy i powinno pomóc :)

Ale lubie takie małe hejterki jak Ty... <3 Tylko współczuje Twoim rodzicom .

Hue

Opublikowano

nawet nie rob a6w bo to gowno

obciąża bardzo część lędźwiową kręgosłupa pozatym to pseudocwiczenie da Ci takie efekty jak np ABS II powiedzmy w 3 tyg.

zacznij abs II pozatym zapraszam na Sportowe Forum Dyskusyjne.*

*- nie reklamuję

NO PAIN

NO GAIN

Opublikowano

no , ok . Popatrzę i zobaczę :P ,Ale lubie takie małe hejterki jak Ty... <3 Tylko współczuje Twoim rodzicom .

Chciałem pomóc :(

Wysyłam Zaproszenia na lockerz pisac PW Email

Opublikowano

nawet nie rob a6w bo to gowno

obciąża bardzo część lędźwiową kręgosłupa pozatym to pseudocwiczenie da Ci takie efekty jak np ABS II powiedzmy w 3 tyg.

zacznij abs II pozatym zapraszam na Sportowe Forum Dyskusyjne.*

*- nie reklamuję

Dokładnie . A6w jest dobre , jak się nie myśli o konsekwencjach .

Pozatym o rzeźbe trwa się cały rok , a nie 3 tygodnie przed wakacjami ..

Ale co do tematu to proponuje interwały, dieta ( sałatki , ograniczaj chleby i jedz dużo białka, rób jeden dzień w tygodniu na który pozwolisz sobie zjeść troche więcej i lepiej , ale bez przesady ) ++ robienie mięśni na dany obszar ciała znacznie zmniejszy jego zawartość tłuszczu

Opublikowano

A6W ssie, nie polecam.

Podstawą zrzucenia jest dieta + aeroby, najlepiej pływanie. Zacznij do szkoły/pracy chodzić na nóżkach, 5 małych posiłków w ciągu dnia zamiast 3 większych i do tych wakacji może zrzucisz troszeczkę, ale nie będą to mocno widoczne efekty ;).

I w sumie nie chcę reklamować, ale jeżeli chcesz schudnąć radzę Ci zajrzeć na fora poświęcone siłowniom i fitnessie, bo tutaj raczej ludzie szukają porad komputerowych, a nie jak sadełko zrzucić, tam masz więcej specjalistów :P

xxx

Gość daronian
Opublikowano

Brak słodyczy i innych posiłków zawierających tłuszcz. Jedź dużo białka: tuńczyk, jajka, ryż (w tym przypadku białko doda energii, lecz nie pomoże na masę) i inne.

Codziennie po dwa razy rób po 100 brzuszków - zacznij od 100, następnego dnia 105, potem 110, 115, 120, itd, itd.

Po tygodniu czy dwóch, gdy poczujesz się na siłach i odnajdziesz swój rytm przejdź na 6 Weidera.

Pamiętaj, aby nie przerywać... gdy opuścić chociaż jeden czy dwa dni , wszystko pójdzie na marne.

Powodzenia!

Opublikowano

Na następny raz pomysł o tym już w zimę.. W zimę najlepiej zacząć takie ćwiczenia i robić je gdzieś do kwietnia. Potem systematycznie jeździć rowerem i brzucha nie będzie.

Opublikowano

Zwal sobie konika :P To schudniesz :P

A tak na serio to może zacznij machać pompki przysiady ?? :D

Opublikowano

Widzę, żę jedni piszą, że A6W pomaga, inni przeciwnie, więc wytłumacz wam jak to działa:

Jeśli nie masz tłuszczu na brzuchu lub jeśli jest to jakaś znikoma ilość, to śmiało możesz robić a6w, ponieważ te ćwiczenia nie spalają tłuszczu, ale pomagają rzeźbić mięśnie, no pewnie coś tam też spalają, ale nie tak, jak ćwiczenia aerobowe, dlatego wiele osób mówi że to nic nie daje, ponieważ wyrzeźbiony brzuch kryje się u nich pod warstwą tłuszczu (więcej możesz przeczytać na sfd.pl). I jeszcze jedna informacja, zanim zaczniesz, zobacz na youtube jak poprawnie wykonywać te ćwiczenia (jest to bardzo ważne aby było widać efekty)

5lwgh1.png

Pamiętaj, najważniejszy jest szacunek do drugiego człowieka!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...