Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Jak uniknac bana na 2 konto

a_n_a_k_o_n_d_a

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka , chce pograc sobie na vip hacku na starym swoim koncie ale mam tez jedno aktualne konto ktore jest bardzo wartosciowe i nie chce dostac na nie bana , bo kiedys na vipie bana tez zalapie , podpowiedzcie co mozna zrobic zeby uniknac bana na tym drugim wartosciowym koncie. najistotniejsze po pierwsze przestac grac na tym koncie wartosciowym , drugie zmienic adres mac tak ? czy to wystarczy zeby nexon w przyszlosci po ip nie zbanowal mi tych obu ? tylko te na ktorym bede hackowac

Opublikowano

Nie ma takiej możliwości, dostaniesz bana na to co hackowałeś + powiązane konta z tym kompem też dostaną bana. Jedynie pozostaje granie na osobnych Pecetach. ew. wirtualnej maszynie.

Opublikowano

Za obojętnie jakie dopalacze do CA dostaje się bana na wszystkie acc

Nie da się tego uniknąć ... chyba że całkowicie inny sprzęt albo zmiana IP

2096247301.png

Bywalec
Opublikowano

Wystarczy inna maszyna.

A podobno za hacka dostaje się bana tylko na 1 konto.

Tak przynajmniej miał mój kolega który jechał na tellekillu

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

Nie wiem ale miałem kolegę który 4 miesiące grał na głównym koncie na tzw Vip Hacku który niby nie wysyła logów

później zrobił low acc na których jechał na lifetakerze żeby nabić sobie gp i robił to z innych komputerów i innego całkowicie osobnego internetu

później dostał bany na wszystkie low acc dostał bany oczywiste (po 1500 unbów miał) :) i na tym PC gdzie grał na głównym koncie

spróbował się tylko zalogować czy może wogóle grać a tu nagle się okazało że przy środowej konserwacji serverów sprawdzali mu PC

bo ktoś napisał raporta na forum bez żadnych dowodów ale tylko żeby go sprawdzili i dostał za takie coś banika na perma :) Teraz już prawie rok gra

na hakach i nie dostał bana tylko trzeba przyznać że na nx to on nie oszczędza ;) na co nexon patrzy ^_^

2096247301.png

Opublikowano

dzieki PiecuPl a mam jeszcze jedno pytanie jak zainstaluje teraz windowsa na nowym kliencie na kompie na tej wirtualnej maszynie to czy adres ip tez bede musial zmieniac bo na tych kontach gralem na tym samym , i czy jak bede juz hackowac na tej wirtualnej maszynie to czy normalnie bede mogl grac na tych dwoch kontach czy lepiej juz nie grac dla bezpieczenstwa na tym fajnym , odp

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...