Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info]na temat update 4Vendetty

Gryfek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziś na stronce znalazłem taką informację:

Delayed Update...
We're fixing some things, testing and after few days the server will be updated...Sorry for delay..
From:Alex Date: 30 May 2012 16:54 PM

Update miał być wczoraj (tj. 29 maja) ale mają jeszcze jakieś problemy, błędy i wygląda na to, że jeszcze poczekamy sobie kilka dni :<

Opublikowano

Tutaj jest napisane coś o 30 maja. To chyba był dzisiaj ten update.

Albo Alex napisał to dzisiaj, 13 maja o 16:54? ;o

1332703407-U173186.png

"Bo My tu się szanujemy zamiast dupy sobie lizać!"

Opublikowano

Tutaj jest napisane coś o 30 maja. To chyba był dzisiaj ten update.

Potrafisz ang, czy z lekcji spierdalałeś?. Dokładnie tam pisze że może to potrwac kilka dni a ten news napisany został dziś...

hqdefault.jpg?feature=og

Opublikowano

Delayed Update...

We're fixing some things, testing and after few days the server will be updated...Sorry for delay..

Opóźniony updejt. Poprawiamy i testujemy server na dniach server zostanie zupdejtowany. Przepraszamy za opóźnienie

OD: ALEX data : 30maj 2012 16:54

(moje tłumaczenie wiec moga byc bledy)

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

Opublikowano

Gryfek przecież napisał - po prostu napisał to "swoimi zdaniami" hehe

a ja bym to tłumaczył tak:

Naprawiamy kilka rzeczy, testujemy i po kilku dniach serwer zostanie zaktualizowany... Przepraszamy za opóźnienie.

Hmm... Jak by się do tego odnieść. Na początku myślałem że serwer im lata koło ****, na forum admini nie odpisują, albo bardzo rzadko. Jeden news się tylko pojawił. Może ciężko pracują, a może nie chce im się tego robić ;p

Mam wyłączone wyświetlanie sygnatur :3

Opublikowano

Dziś na stronce znalazłem taką informację:

Delayed Update...

Update miał być wczoraj (tj. 29 maja) ale mają jeszcze jakieś problemy, błędy i wygląda na to, że jeszcze poczekamy sobie kilka dni :<

Wiecie dlaczego nie było wczoraj update ? Pisałem to w innym temacie, ale Gryfek najwidoczniej nie czyta innych topiców, lecz tworzy nowe...

4Vendeta korzysta z Mooege. Admini tego serwera myśleli ze developerzy mooege skończą pracę 29 maja. Kiedy się skończy ten niby "fix" znowu będzie informacja, że coś nie poszła BLABLABLA. Serwery prywatne na retail będą dopiero wtedy kiedy Mooege albo inne projekty wydadzą emulator. Nie myślcie, że admini 4vendeta używają własnego emulatora bo to głupota. Bądźcie cierpliwi bo prywatne serwery (w pełni działające pod względem logowania itp.) będą za kilka dni, za kilka tygodni, za kilka miesięcy albo w ogóle. Wetwilly napisał, że developerzy mooege grają na serwerach battle.net :D Pozdrawiam

2007932960.png

Ktokolwiek twierdzi, że Słońce daje szczęście, ten nigdy nie tańczył w deszczu.

Opublikowano

@up Nie martw się, czytam... Ale co za znaczenie co im przeszkodziło? Napisałem, że jeszcze naprawiają błędy i ta wiedza o Mooege nic nam pomoże.

Opublikowano

@up Nie martw się, czytam... Ale co za znaczenie co im przeszkodziło? Napisałem, że jeszcze naprawiają błędy i ta wiedza o Mooege nic nam pomoże.

Nie sądzę, że oni pracują nad Mooege :P

2007932960.png

Opublikowano

Tak skomentuje wszystkich wypowiedzi paroma słowami.

Tak z SilkroadOnline tak samo każdy mówił że nigdy nie wyjdzie emulator że coś tam coś tam. Tutaj jak widać mhhh kilka dni po premierze już mieli logowanie, pare tygodni juz sa potwory do zabijania i można wejść na serwer. Daje 2 miesiące kiedy będę TOP SERWER LIST D3. Pozdrawiam :)

Opublikowano

Tak skomentuje wszystkich wypowiedzi paroma słowami.

Tak z SilkroadOnline tak samo każdy mówił że nigdy nie wyjdzie emulator że coś tam coś tam. Tutaj jak widać mhhh kilka dni po premierze już mieli logowanie, pare tygodni juz sa potwory do zabijania i można wejść na serwer. Daje 2 miesiące kiedy będę TOP SERWER LIST D3. Pozdrawiam :)

A czy ktoś mówił, że nie wyjdzie emulator ? Emulator taki jak Mooege był już od początków Bety d3

2007932960.png

Opublikowano

Ja nadal przypuszczam, że w becie zabezpieczenia nie były dopracowane, bądź niektóre moduły zostały po prostu wyłączone po to, żeby grupom retailowskim łatwiej było wykonać emulator, teraz po oficjalnej premierze z zabezpieczeniami może nie być tak fajnie.

Polecam kupić d3 po prostu, i grać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...