Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Wybicie się Gameforge

wasd123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak myślicie gameforge wybije swoje Serwery Metin2 ? Pod względem zabezpieczeń i nowościach?

Zapraszam do dyskusji.

Opublikowano

Też mówie nie.

Jak by potrafili to metin2.pl by był od dawna zabezpieczony taj jak xenox więc pozdro :D .

"Mimo wszystko do normalnego życia jest potrzebna nam druga osoba."

Każdy kiedyś musi...

Koniec z MpcForum.pl

Opublikowano

gameforge nawet AION'a nie potrafi zabezpieczyc tymi swoimi hackszitami :P

Hard work is adversary of adversity.

Opublikowano

Do czasu az nie zrobia Hacka ktory sam zmienia obliczenia to mozemy Marzyc.

Lecz z tego co slyszalem maja byc zabezpieczenia takie jak Na koreanskim.

Nie bedzie hs tylko jakis inny. Szkoda ze mi znawa z glowy wyleciala...

table_name,9,10,11 from information_schema.tables

Opublikowano

Nie, i nie.

Jakby tak było, jechalibyśmy na sf 2006.

ePc0b.jpg

mcn_cc.pl - banda złodziei

;)

Piszę questy na zamówienie - Zostanę questerem na serwerze dedykowanym - Na zlecenie napiszę questy - Zakoduję stronę HTML5/CSS3

Opublikowano

jak oni nie mają zabezpieczeń tylko nikt ich nie ddosuje bo mają licencję -_- więc po co rozmowa o zabezpieczeniach

Masz prawo mieć swoje zdanie a ja mam prawo mieć je w dupie !!!

89/100 PUNKTÓW OSTRZEŻEŃ Gorąco się robi :( Co potem ?

Opublikowano

Według mnie już się wiele polepszyło :) Właśnie przed chwilą zbanowali mi 2 postacie fishbot i jedną główną 52lv . Bez powodu czyli przez hackshielda napisali że takie bany nie podlegają odwołaniom i kropka . A miałem najnowsze ominięcie hsielda baypass 1.6 + 1.5 wgrany równierz a tu taka lipa :) używałem tylko sh , a właściwie teleporta ( lewo prawo góra dół ) żeby nie latać godzinę . szkoda gadać nie gram już w ten syf

Opublikowano

Według mnie już się wiele polepszyło :) Właśnie przed chwilą zbanowali mi 2 postacie fishbot i jedną główną 52lv . Bez powodu czyli przez hackshielda napisali że takie bany nie podlegają odwołaniom i kropka . A miałem najnowsze ominięcie hsielda baypass 1.6 + 1.5 wgrany równierz a tu taka lipa :) używałem tylko sh , a właściwie teleporta ( lewo prawo góra dół ) żeby nie latać godzinę . szkoda gadać nie gram już w ten syf

logi teleportow tez sa zapisywane w bazie :)

Opublikowano

Wg. mnie też nie , bo oni chyba o niczym nie wiedzą. Żyją sobie w świadomości że wszystko ok , a tak naprawde nie jest.Nie interesuje ich opinia o serwerach globalnych , nowości np. 105 lvl dodają strasznie długo i chyba w ogóle to nie wyjdzie . Pl to już jest porażka.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Na PL to grają teraz tylko boty żeby kase na allegro sprzedawać lub osoby które już coś osiągneły i nie chcą tego stracić:P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...