Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zarejestrować się na mc.skkf.net non-premium ?

BALLU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Da się. Wchodzisz na ich stronę, wpisujesz swój nick No-Premium, wysyłasz SMS [chyba 11,07] i podajesz kod.

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Opublikowano

Wchodzisz na:

http://mc.skkf.net/nonpremium

I robisz to co pisze poniżej.

• Zarejestruj konto na minecraft.net (nie musi być premium)
  • Aktywuj konto sms-em (wpisz swój nick poniżej)
  • Ściągnij mineshafter squared
  • Zaloguj się do gry przy użyciu mineshaftera, wpisując dane do logowania z minecraft.net
  • Ciesz się grą na serwerze! :)

Koszt SMS to 24.60zł brutto.

Jak ci pomogłem to możesz mi dać like :P

surprise motherfucker

Opublikowano

Radzę kupić premium bo na sms'a wydasz 24 zł i serwer moze paść a na premiu wydasz rzeczywiście wiecej ale masz dostęp do każdego serwera bez możliwości jego utraty

Opublikowano

Racja , kup premium i wydaj te 100 zł (+/-). Niż potem padaj te 10 razy i wydawaj tą samą kase...

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

Dzięki wszystkim za odpowiedzi :)

@UP masz racje wole kupic premium niż wysłać sms'a ;) A jeszcze takie pytanie oriętujecie się ile kosztuje premium ? :>

25 euro na minecraft.net i tylko tam kupuj, klucze z innego źródła są blokowane przez Mojang.

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano

Dokładnie 19.95 Euro czyli 86.90 zł. PS. Wie ktoś gdzie można kupić MineCrafta sms'em ?

Nie da się

Lockajcie już

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...