Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

JamajCraft [3 Życia !] [Survival + Questy + Money + PVP]

mc.skkf.net

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem właśnie po wizycie na serwerze ,serwer zapowiada się wyśmienicię ,admini wydają się bardzo ogarnięci ,zwracają uwagę na ortagrafie u co nie których wiecie sami ocb :) .... Do tego co by dodać ? hmmm przedewszsytkim ZERO LAGOW serwer musi stać na naprawde SUPER MOCNEJ MASZYNIE,z tego co przeczytałem na serwerze jest on sposnorowany przez www.gameserverstar.de więc na szybko wygoglowałem co to za hostownia więc o tym hostingu same pozywyne opinie po naszej zachodniej granicy więc nie ma co się dziwić,że Zero Lagow do tego serwer perfekcyjnie skonfigurowany przez co nie występują żadne konflikty na lini pluginów . Więc gorąco polecam i mam nadzieję,że zagramy na nim wspólnie have fun panie i panowie

1766146286.png56615706.png

2220853.png

Opublikowano

Wyśmienity serwer , typ serwera podobny do skkf ' a . Polecam każdemu świetni administratorzy funkcje vip i inne . Miła atmosfera wśród graczy , Polecam serdecznie Azsixons !

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...