Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Samodzielne wakacje

Samodzielne wakacje  

23 użytkowników zagłosowało

1. 1. Od jakiego wieku je?dzili?cie sami na wakacje ?

• 14/15
      16
    • 16/17
      5
    • 18+
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :)

Mam kilka pytań dotyczących samodzielnego wyjazdu nad morze w wieku 17lat.

1. Czy w wieku 17lat mogę wyjechać sam bez opiekuna nad morze z kolegą (kolega ma 16lat) ? Jeśli byliście sami na wakacjach gdy nie byliście pełno letni proszę o napisanie tego .

2. Czy jakby spisała mnie policja na tych wakacjach to coś by się stało , że jestem w innej miejscowości w której nie mieszkam ?

Proszę odpowiadać w tym stylu:

Ad1. odpowiedź

Ad2. odpowiedź

Oczekuję na normalne odpowiedzi.Oczywiście będą za normalne odpowiedzi like :)

Pozdrawiam :)

Opublikowano

ja jezdzilem do babci w wieku 11lat;)) w tym roku tez na tydzien moge pojechac zeby oderwac sie od kompa i wg ;)

NO PAIN

NO GAIN

Opublikowano

Ad1. Możesz.

Ad2. Nie, nic by się nie stało. W ogóle co to za pytanie ? Jak na razie jeszcze mamy jakąś wolność i możemy opuszczać swoje miasto.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Ad1. Możesz dlaczego nie ale najlepiej za zgodą rodziców/opiekunów :D

Ad2. Nic by się nie stało :P

Opublikowano

Ad1.No spokojnie.

Ad2.Zależy..ale jak nie jesteś w samochodzie (że Ty bez prawka kierujesz xD) to nic wam nie powiedzą tym bardziej nie zrobią.

Opublikowano

Mathias nie offtopuj, bo kolonie to coś innego. Pewnie mając 9 lat ryczałeś tam cały czas, teraz się nie przyznasz ^^ (żart). Autor pyta się o coś innego.

@TEMAT

Tak, mieszkamy w wolnym kraju, więc możesz. Tylko musisz mieć zgodę rodziców, a nie że im uciekniesz z domu :D.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Ad1. W zasadzie nic by się nie stało

Ad2. Co wy gadacie?! gdyby go spisali np. pod wpływem alkoholu miałby nieźle przerąbane. Poza tym to że żyjemy w wolnym kraju to nie znaczy że można sobie podróżować gdzie się tylko chce bez zgody rodziców ( do 18 lat )

06111340665805659837.png

Spróbuj dać mi lajka z wciśniętym lewym ctrl i zobacz co się stanie :D

Opublikowano

Ja napiszę krótko :D

1.TAK--P.s Ja do Londynu z Kumplami w wieku 15Lat jechaliśmy i samochodami po mieście jeździliście.

2.TAK

Nie chce mi się rozpisywać o tej godzinie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Od 12. Wypierdalali mnie na wieś i to nie ja miałem wakacje tylko starzy odemnie :P

Ale w sumie zawsze tam było zajebiście.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...