Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sie stalo oO

WeDoIT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich gralem sobie na innym koncie tak ok z 4 miesiace gdyz chcialem sobie potestowac bronie wszystkie ktore kupilem za te promocje okolo 4k g1 wydalem dobra przejdzmy do rzeczy dzis chcialem wejsc na te konto ktore bylo dlugo nie aktywne a tu?

"You account has been Blocked" Mozecie mi uwierzyc ze nawet nie uzywalem GPS no spread ani botow gralem normalnie mialem jedynie zmienne ip dlatego iz gralem czesto u brata a dzis sie okazuje ze zostallo mi zablokowane konto z 540 dni premka.. normalnie zaskoczyli mnie wyslalem 3 tickety

i dalej odp nie mam nie wiem boje sie ze te konto trace, bardzo mi na nim zalezy za kazda pomoc postaram sie wam cos za to dac z gory bardzo dziekuje wydalem duzo pieniedzy na ta gre ale okazalo sie ze wlasnie nad mna zarobili majatek pieniedzy na ktore meczylem sie

bardzo dlugo i zbieralem z benefitow kupilem sobie takie uzbrojenie dlatego iz nie mialem nic lepszego a np k1 przeciwko aw50f na odleglosc to juz bezsens

PS. Nie gralem na zadnych wspomagaczach jedynie mnie tylko male lagi przez International lapaly jak gralo ok 32/32 osob i nie wiem co moge teraz zrobic szkoda mi tego konta a nie chce grac z tym 7levl ;/

1336677948f6f59ac213366.gif

Daj + to tylko chwilka a zawszę da trochę szczęścia!

Opublikowano

to teraz powiedz jak dziś chciałeś wejść jak wr nie działa?

Przenieś swoje konto z Gamersfirst do NEXON EUROPE JUŻ TERAZ KLIKAJĄC W TEN LINK

Opublikowano

Dobra dzieki ale dobrze ze mam na drugim koncie wiecej rzeczy ale tez szkoda byl otego dzieki do zamknciecia

aktywowalem to na gamersfirst ale dzis mam na tym koncie blocked nie wiem czemu wiem ze offline jest warrock bo przenosza ale obym nie stracil tego najwyzej w combata pogram ;p

1336677948f6f59ac213366.gif

Daj + to tylko chwilka a zawszę da trochę szczęścia!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...