Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc w wyborze samochodu.

rafael565

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Niedawno pomogliście mi w dobrym rozpoczęciu gry, teraz proszę Was o pomoc w wyborze drugiego samochodu. Szczerze to czytałem inne tematy z wyborem auta z T2, większość pisała o BMW, Lotusie, itp. Ale teraz zrobiłem przegląd wszystkich aut na razie za same Speed Boosty. Oto samochody które uznałem za warte uwagi:

1.Porsche 911 Carrera RSR 3,0 Enduro:

-Max. prędkość: 525

-Przyspieszenie: 506

-Prowadzenie: 484

CENA: 3300 SpeedBoost

2. Mazda RX-7 RZ Czerwony:

-Max. prędkość: 495

-Przyspieszenie: 473

-Prowadzenie: 449

CENA: 3000 SpeedBoost

3. Nissan Skyline GT-R V-SPEC (R34) Underground:

-Max. prędkość: 532

-Przyspieszenie: 513

-Prowadzenie: 491

4. Lamborghini Countach 5000 Quattrovalvove Edycja Policyjna:

-Max. prędkość: 525

-Przyspieszenie: 506

-Prowadzenie: 484

CENA: 3300 SpeedBoost

5. Lexus IS F "Piękna":

-Max. prędkość: 532

-Przyspieszenie: 513

-Prowadzenie: 491

Chciałbym abyście wybrali jeden, lub dwa samochody, dla których warto wydawać kasę. Chodzi o auto, które posłuży mi dosyć dużo czasu.(aktualnie mam mazdespeedv3) Każda odpowiedz powinna zawierać argument za i/ lub przeciw dla danego samochodu. Mogą być również samochody spoza mojej listy. Zastanawiałem się nad samochodami za IGC, lecz one wszystkie mają mniejsze osiągi od tych. Dla informacji tylko podam, że mam 13 lvl, ponad 160 tys. IGC. Dobre odpowiedzi będę nagradzał.

Rola Healera w grach MMO jest taka sama jak basisty w zespole - Zauważa się go dopiero wtedy, gdy przestanie grać.

Opublikowano

Z tych aut które podałeś warto się zastanowić nad Porsche i Lexusem.

Reszta samochodów ma za małe osiągi, i przy innych po prostu nie dają rady.

W porównaniu z Lexusem, Porsche lepiej się prowadzi(wiem że mają tyle samo prowadzenia ale według mnie Porsche jest lepsze).

Tak więc ja polecam ci Porsche ;)

Opublikowano

Jeżeli chodzi o T2 i za boosty to lotus europa s albo BMW M3 Evolution moim zdaniem dwa najlepsze autka za boosty z t2. Z tych co podałeś słyszałem, że lambo nie najgorsze ( nie testowałem ), z własnych doświadczeń z tej listy bym brał mazde.

DARKVENOM22.png
Opublikowano

Jak widzę zdania są podzielone. Nadal nie wiem co wybrać. Lotus Europa S czy BMW M3 Evolution są lepsze niż te Porsche 911 ? Widać, że osiągi ma lepsze od tych dwóch aut.

Rola Healera w grach MMO jest taka sama jak basisty w zespole - Zauważa się go dopiero wtedy, gdy przestanie grać.

Opublikowano

1.

Zalety:

dobre prawadzenie

Wady:

minimalna podsterowność

2.

Zalety:

bardzo dobre prowadzenie, dobre osiągi

Wady:

przeciętne nitro

3.

Zalety:

ciężki, dobre nitro, osiągi

Wady:

tyci podsterowny, cena

4.

Zalety:

dobre prowdzenie, osiągi

Wady:

przeciętne nitro

5.

Zalety:

dość ciężki

Wady:

kiepskie prowadzenie, osiągi, przeciętne nitro

Z powyższych najlepszą opcją jest nr. 2

Ja polecam:

BMW M3 Sport Evo

Zalety:

rakietowe nitro(na starcie do ~260), dobre osiągi i prowadzenie.

Wady:

podsterowny przy wysokich prędkościach

Opublikowano

BMW M3 Sport Evolution, Lotus Europa S/Exige 260 Cup, Mazda RX-7 RZ.

Lexusa nie kupuj, bo jest słaby, rozczarujesz się.

Carrera jest całkiem niezła, ale radzę wziąć M3, według mnie najlepszy wóz w T2.

Opublikowano

Tak dokładnie - bierz Lotusa Europa S albo BMW M3 - dwa najlepsze wozy z T2.Mają bardzo dobre prowadzenie.BMW ma bardzo dobre przyśpieszenie a Lotus bardzo dobrze wchodzi w zakręty.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

Z T2 za boosty to M3 a za IGC El Camino , nie ma żadnej alternatywy . Nie mam wątpliwosci , że te auta są najlepsze w swoich klasach (boost ,IGC).Chociaż z T2 polecam tez Audi A1 ale nie wiem czy mozna je jeszcze kupic .

nfsw_FEBERGE.png
Opublikowano

Juz lepiej wydaj parę groszy więcej i kup bmw m3 sport evolucione. Autko naj z t2.

Kolejnym, troszkę gorszym autem<zależy dla kogo> jest lotus europa s.

Tymi podanymi na pewno się nie zawiedziesz.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Hmm faktycznie podzielone zdania.

Sam osobiscie pare dni temu kupiłem Lamborghini 5000 Countach Quatrovolvelo i jestem z niego bardzo zadowolony.

Nitro ma srednie, przyspieszenie dobre, bardzo dobrze się prowadzi, reaguje w ułamku sekundy a prędkosc maksymalna przy przeciętnym tuningu to ok. 310 Km/h.

Dobry wybór, można konkurować z Tierami 3 a zwłaszcza na dosc krętych trasach ;)

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

Tak dokładnie bierz Lotusa Europa S, albo BMW M3 - dwa najlepsze wozy z T2.Majom dobre Prowadzenie

:D

Bmw ma Dobre Przyspieszenie.

To najlepsze Wozy w T2.

Opublikowano

Porsche i Nissan z 1 i 3 są bardzo dobre z powyżej wymienionych.

Ale jak już jednak ludzie piszą inne to powiem że BMW M3 to super auto sam to posiadam i uznaje to za bardzo fajne. Co prawda, A1 jest dla mnie lepsza ale wybieraj pomiędzy A1 lub M3

Opublikowano

Większość z Was pisze o BMW M3 sport evo, jednak coś jeszcze mi mówi o tym

Porsche 911. Te BMW jest na prawdę lepsze od Porsche ? Osiągi porsche są większe niż tego BMW...

Opublikowano

Bmw ma większe osiągi, a porshe większą sterownosć. Wg mnie bmw jest lepsze od porshaka

@down

Nie patrzy się na punkty overrall, bo czasem okłamują :x

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

@UP

Porsche ma 525, 506, 484 a BMW 495, 473,449

@@EDIT: Myślę, że temat już wyczerpany, chociaż jak ktoś się jeszcze by odezwał to nic złego ;]. Jak nie to temat uważam za zamknięty...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...