Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spis privów wartych uwagi..

Kamilao

Spis privów  

7 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcesz aby powsta? spis stabilnych privów?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Jestem tylko jednym z wielu ludzi, którzy poszukują priva aby zanużyć się na dłużej, priva, który zatrzyma gracza na czas bliżej nieokreślony aby dostarczać ciągłej zabawy. Wiadomo, nie każdemu sie dogodzi i nigdy nie powstanie priv idealny. Problem w tym, że ostatnio nie ma nawet szansy na "próbe" dogodzenia, bo większosc privów na dobrą sprawe upada nim powstanie. Chciałbym zaproponować aby powstał temat w którym wpisane by były servery które faktycznie mają co zaoferowac graczowi, mianowicie takie, które istnieją dłużej niż miesiąc, które nie upadają przez ataki byle dzieciaka, czy też zwyczajnie takie, ktorych administracja nie znudziła się prowadzeniem :)

Mam dość wchodzenia na forum, wypatrywania priva, tracenia czasu na ściąganie i grę "wstępną", aby dzień później (niekiedy godziny..) dowiedzieć się, że grać już się nie da..

Istnieją privy jak iMetin, EliteMT2, Tiveria, PandoraMT2, DiamondMT2, no i kilka innych serverów które stoją już długo i mają się dobrze. Jednak jak wiadomo są stare ;) To jest główny powód dodawania nowych privów, troszeczkę swieżości i zachęcenia graczy do gry na serverze w którym będą mogli na nowo sie rozwinąć.. Obecnie powstaje mnóstwo serverów, człowiek pracujący, uczący się nie ma zwyczajnie czasu na sprawdzenie każdego, a jak już znajdzie okazuje się niewypałem..

Byłoby super gdyby po pracy można było wejść w temat spisu privów wartych uwagi.

Myśle, że taki temat podniósłby także jakość wychodzących privów, bo każdy chciałby sie tam pokazać :)

Czekam na komentarze i ewentualne usprawnienia pomysłu :)

Pozdrawiam, strudzony gracz.

Pomogłem? Daj lajka, to nie boli (:

sygna2.png

Best server for me :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...