Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Sprawdzonej strony, gdzie można zakupić MineCraft za pomocą SMS

squah :')

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie, szukam sprawdzonej strony, gdzie mógłbym zakupić MineCraft'a za pomocą SMS. Tak wiem, KontaGier.pl, tyle że tam nie ma jeszcze dostawy, a chciałbym szybko kupić MineCrafta. Z góry dzięki i za pomoc polecą lajki.

Game Over

Opublikowano

dostawa? a po co ci ona? ty gifcod dostajes to oni ci na e-maila wysyłają.

Użyj myślenia... Nie chodzi mi o jakąś dostawę do domu, bo wiem że giftcoda mi na e-mail przysyłają, tylko chodzi o to, że oni aktualnie nie posiadają Minecrafta do sprzedaży, i czekają na dostawę.

nie kupuj smsem bo jest 2x drożej!! poproś jakiegoś kolegę żeby Ci na allegro kupił lub zrobił przelew z paypala

Na KontaGier.pl pisze że jest za 100zł, ale podobno jest 50zł jakoś tak sms'em.

Game Over

Opublikowano

Niestety sms'em gifta nie kupisz za rozsądną cenę. Wszędzie gdzie jest niby tanio za sms to FAKE. Nie polecam tej opcji bo wychodzi conajmniej 2x drożej. Poproś kogoś o przelew albo wyślij pieniążki przez pocztę.

elo jak tam rzycie?

Opublikowano

Mam fajną stronke zamawiasz minecraft za 10zl jest sprawdzona sam zamawialem ale aktualnie nie ma dostaw GoMinecraft.pl

To są złodzieje.

Jak chcesz Kupić SMS-em za ponad 200zł to tylko kontagier.pl.

Opublikowano

Nie ufaj allegro czy takim stronom gdzie niby kupisz minecrafta za mniej niż 90zł Bo teraz nówka jest chyba za 87zł. Jeżeli chcesz kupić taniej to ja Ci mogę sprzedać swoje konto. Nie mam czasu już na gre, a szkoda żeby się zmarnował premium. Zbieram na Diablo 3 i nie tylko mam Minecrafta na sprzedaż także jak coś to GG:24641461

Opublikowano

Kup najlepiej na minecraft.net wyjdzie cie to taniej niż sms'em i masz pewnosc ze klucz bedzie dobry.. popros mame czy tate o przelew i Heya..

Opublikowano

Kup najlepiej na minecraft.net wyjdzie cie to taniej niż sms'em i masz pewnosc ze klucz bedzie dobry.. popros mame czy tate o przelew i Heya..

Właśnie w tym problem, rodzice nawet za moją kasę uważają tą grę za stratę pieniędzy :/

Niestety sms'em gifta nie kupisz za rozsądną cenę. Wszędzie gdzie jest niby tanio za sms to FAKE. Nie polecam tej opcji bo wychodzi conajmniej 2x drożej. Poproś kogoś o przelew albo wyślij pieniążki przez pocztę.

A wiedz gdzie można kupić płacąc przelewem?

Game Over

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Musisz poczekać na kontagier.pl i wykosztować się majątek , innego wyjścia nie masz . :C

polaczeniej.png

Pomogłem ? Daj lajka . ; )

Wiadomości bez koloru są pisane z telefonu. :)

Wiadomości z kolorem z komputera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...