Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[escape] Piszcie opinie ;]

Ar3sW0j

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skoro szanowni moderatorzy zamkneli mi temat bo chcialem zarobic pare groszy, proszę

:)

Witam was, chciałbym was zaprosić, do mojego escape'a który w 100% jest mój!

Po prostu nick PanEndermann mam na youtube.

To jest wersja alpha 0.1 mojego escape'a.

Niedokończony jest escape, i dlatego o opinie proszę, żeby wiedzieć czy dalej to ciągnąć.

A o to linki!

Download:

Skan:

Dzięki za opinie i pozdrawiam!

mca.png

mca.png

Opublikowano

Jak jest ten basenik z gliną to wykopałem wszystko i tam jest dziura, spadłem i dziękuje bardzo.

Opublikowano

Nie chciało mi się czekać to pobrałem i... doszedłem do tego baseniku z wodą, wykopałem glinę i spadłem do dziury -.- Popraw to...

Nie chciało mi się już dalej grać to usunąłem tę mapkę. Ale nawet mi się podobała :) Tylko jak tam jest te skakanie to " dla koxów " wydaje mi się prostsze niż " dla noobów ".

Ocena: 7,5/10.

surprise motherfucker

Opublikowano

Już zasysam się zobaczy :)

Hehe fajnie z tym żądaniem, że mam się bawić dobrze. Jak narazie spoczko.

Gigantyczny błąd... Zaczynam i mam pełno itemów w eq. Dużooooo wagoników, rybę, blok diaxa. Ojjjjć...

W korytarzu co są ściany z lawy jak się wychodzi ze spawna leży półpłytka z cegieł kamiennych. Dałeś miecz a nie napisałeś na jakim poziomie grać.

Można wyjść poza mapkę. Nie podoba mi się to zadanie "Czy mam 13 lat, wejdz na moje youtube". Wymuszasz odwiedzenie swojego kanału. Nie fajne jest takie promowanie. Jak jadę kolejką to jest pusta skrzynia i zalana wioska (nie wiem czy celowo). Napisałeś na końcu, że ma się creativa a wcale się nie ma :)

W labiryncie z obydianu (nie wiem czy można to labiryntem nazwać) można wejść na mur i wyjść poza mapkę.

Nieładne otoczenie. Trochę dupnie to zrobiłeś, ale na zachętę dam like i gdy dokończysz tą część escape to podeślij mi link na pw :)

Pozdro.

PS: Zobacz mój escape :

http://www.mpcforum.pl/topic/639345-escape-escape-2-by-sebastian1882/

Opublikowano

Pobrałem i fajnie się grało , tylko troche za łatwe :]

Pozdrawiam sbh.

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

Bardzo dziekuje za opinie.

Niestety jestem na telefonie i nie mam za bardzo jak to naprawic, ale jutro mam mnostwo czasu to podokanaczam, i ponaprawiam.

Pozdrawiam wszystkich

mca.png

mca.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...