Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Mafia II

Barte0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

*Nazwa gry: Mafia II

*Gra oryginalna: Tak

*Paramenty komputera: ,3gb Ram; Karta graficzna: GeForce 9500GT, Procesor- 3gHz 2-rdzeniowy.

*Opis swojego problemu: Wczoraj zainstalowałem sobię Mafię II. Wierząc w siłę swojego komputera dałem ustawienia na max. Niestety po kilku godzinach gry wyskoczył Ekran śmierci z plikiem "nv4disp.dll" czy coś takiego. No dobra, olałem to. Włączyłem znów. Po godzinie gry gra sama się wyłączyła bez żadnego ostrzeżenia. Ponowne uruchomienie gry zaowocowało tym że teraz po około godzinie gry gra przycina się na amen. Zmniejszanie ustawień nic nie daje. Wie ktoś może co można z tym zrobić żeby chociaż tą grę na najmniejszych ustawieniach ukończyć? Z góry dziękuję za pomoc.

/Inne: Dodam że bluescreen nie wyskakuje po aktualizacji sterowników. Niestety gra nadal potrafi się zatrzymać lub wyłączyć.

Opublikowano

Odinstaluj sterowniki, reszte po sterach wyczyść programem Driver Cleaner, teraz dopiero zaktualizuj sterowniki. Zainstaluj DirectX

Ew. może pomóc program GameBooster.

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Przeczyść kompa CCleanerem, na pewno przyspieszy to całość.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

A ten program nie zepsuje mi kompozycji? Mam podmieniony shell32.dll bo to XP. On wyszukuje tylko brakujące czy te z błędami również?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...