Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Sugestia] 2 Letni staż + reset %

XFragsHD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Ostatnio zauważyłem że wiele osób ma dobre poradniki a nie dostaje "zbicia" tych kilku %!

Tak sobie myślę że może warto zastanowić się jak ułatwić zbijanie tych % za błędy popełnione w młodości (lol)

Pierwszym pomysłem jest to że np: Za 2 letni staż na MPC (wystarczy zrobić rejestrację i poczekać 2 lata) resetujecie wszystkie %. Coś takiego jak zbijanie pkt. na prawku co rok, u nas będzie to co 2 lata

:)

Nie ma co się rozpisywać z tym 1 pomysłem

:D Może dodam że warto w profilu udostępnić informację z datą powstania konta tak aby każdy wiedział ile juz siedzi na MPC :)

Drugim pomysłem jest natomiast specialny dział na zbijanie %. Otóż będzie to polegało na tym że trzeba napisać temat z wszystkimi swoimi tutorialami (odnośnikami) a administracja ocenia czy to się nadaje na tutorial czy nie, jeśli np: dałem 10 linków do moich tutów z czego 2 TuTy były "szajs" to wg Administracji mam ich 8. Potem administracja patrzy na swój "cennik" gdzie np: pisze:

2 TuTy - 5%

4 TuTy - 10%

I tak dalej

:D

Następnie kasuje się tyle % na ile zasługuje ta osoba

Jeszcze mała uwaga dot. pierwszego pomysłu. Podobno jest na MPC coś takiego że co rok można skasować swoje % ale nie jestem pewien (dawno temu o tym słyszałem), jeśli jest taka możliwość proszę mnie poinformować gdyż troszkę czasu minęło a % mam już... no dosyć dosyć ;D

Pozdrawiam

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Opublikowano

1. Nie przejdzie, warny się nie przedawniają. ;)

2. Wystarczy napisać PW do modka danego działu. Jego obowiązkiem jest odpisanie Tobie w takiej sprawie. W dziale na warny byłby za duży burdel. W dodatku moderator działu najlepiej wie, co jest warte zdjęcia ostrzeżenia. :)

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

Z tego co pamiętam była amnestia i % zbiło.

Co do pomysłu na nie.

Póki co nawet nic nie da rady zbić.

Nie ma sensu robić działu do zbijania % - punktów, piszesz do moda i tyle.

btw. Zapewne chcesz sobie zbić %...

Opublikowano

A może dla użytkowników, którzy się zarejestrowali 3lata temu dać VIP? Nie, nie i jeszcze raz nie...

Każdy moderator zdejmuje tak warny jak uważa... Np. ja za jakieś 2 marne mini-tuty nie zdejmuję nawet 5%... Jeden porządny to czasami nawet 10% zdejmę za 1 tutka ;) Czyli 2 pomysły = 2x nie

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Pierwszy pomysł jestem obojętny ;)

Co do 2-giego, taki dział jest nie potrzebny. Wysyłasz pw do modka działu w którym coś zrobiłeś, dajesz linka i Ci ściąga % :>

Opublikowano

masz od czegoś PW więc tego używaj, Nie

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Heheszki, pewnie dlatego bo masz full warnów, a Ci nie długo 2 lata miną? xD

1. Nie wiem komu by się chciało ściągać 100.000 + ściągać warny.
  2. Od tego jest pw oraz moderator, który zawsze pomoże.
  3. Tak i tak, nie przejdzie.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Gość daronian
Opublikowano

Pierwsza propozycja: Nie, gdyż są amnestię i można łatwo zbić... ja przez cały czas tutaj zbiłem już jakieś 250%. =)

Druga propozycja: Piszesz do Moderatora i Ci zdejmuje punkcik w kilka minut.

Jak dla mnie, NIE.

Opublikowano

1.nie

2.spójrz, 300 tematów w ciągu 10 sekund by się pojawiało. nie

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...