Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dobieranie przeciwników - czy aby takie dobre?

Manz3r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Wkurwia mnie już system dobierania przeciwników na normal game. Dlaczego?

proste-

*Gra z kumplami - teamowa. Wszyscy mają 30 lvl i średnio 700 wygranych. Dobiera dla nas przeciwników - albo pro gdzie staty drużynowe wynoszą 26-40( rzadko :( ), albo warzywa gdzie my mamy 40-4. 1 Raz na 50 gier z kumplami dobrało nam DOBRYCH* przeciwników. czyli np. 54-49 . Do tego w 95% gier enemy's team daje surra, co wkurwia przy dopalaczach i 1st wygranej dnia. Załóżmy, że gram, w 20 min surr, a ja grając 1h zyskałbym 400 pz zamiast 200.

Gry solo.

Rozumiem - co kilka meczy zdarzają się afk :(. Ale to co wydarzyło się wczoraj to przesada.

Musiałem grać solo na 5, bo 4 rusków z mojego teamu poszło na afka. Po 30 minucie gra się zakończyła ( 14-10-0, miałem farta, że grałem asskiem )

Kolejna gra - teraz bez afk, lecz idioci poszli całym teamem na mida. Dzięki czemu teemo zaliczył quadra kill w 1 minucie , bo wszyscy wbili na niego pomiędzy 2 turetami. Skończyło się przegraną w 15 minucie.

Next - znowu feed team. Sprawdziłem staty ludzi, którzy ze mną grają.

1. 100 wygranych 295 przegranych

2. 291 wygranych 791 przegranych

3. 144 wygrane 163 przegrane

4. 301 wygranych 411 przegranych

i ja 5. 839 wygranych 511 przegranych ( nie wiem skąd taka różnica w moich i ich statach -.- )

Kolejne pięć następnych gier było takie same. Sprawdzałem winy i lose'y teamu i wychodziło, że ja mam o 400 więcej win od innych.

Teraz rankedy.

Dobiera dobrych przeciwników i słaby team. Np. ja miałem 1200 elo. Musiałem z kumplami zakładać team, bo cały czas miałem chujowy team, gdzie wszyscy grają postaciami pierwszy raz lub 10+. Zawsze lose.

Dopiero gdy zacząłem grać z kumplami, 95% meczy wygranych. na razie mam 1590 elo.

Taka gra nie ma sensu bez teamu, bo 1/1000 razy zdarza się ogar team. Początek był heroicznie trudny, zawsze ruski afk, lub polacy feederzy. Jedynie gdy grałem

Ja

2 norwegów

2 szkotów

Był niezły pocisk. Przeciwnicy w 3 uciekali od volibeara, bo ten bił 1/3 hp z w.

ps. Co mogę zrobić, bo wkurwia mnie już to, że zamiast dobierać przeciwników o podobnych winach wybiera warzywa. pisać do supportu? czy cuś?

Opublikowano

Dobra, ale nie zmienisz systemu dobierania przeciwników.

Tylko na rankedach dobiera +/- 50 elo.

Nie ma tu o czym dyskutować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...