Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[HELP] Szukam broni dla support'a

XFragsHD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

W skrócie chodzi o to że szukam najlepszej broni dla supporta

:D

W wersji podstawowej tj. bez B2K

Najlepiej żeby był jaknajmniejszy odrzut ;D

i gdyby się dało to bez Bipod'a (dwójnóg)

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Opublikowano

ale do supportu... i tak, z dodatkami

Opublikowano

OMG M249 jest dla supportu, boże, pedałki, Wy gracie w battlefielda po ch** skoro raz) zielony zieleniec jak kolwiek sie wabisz napisales bardzo mądry poradnik jak szybko expic tj. radio beacon i spawny na nim a 100 spawnow to medal XDDDDD szybciej da sie nabić 3500 killi czylii 10x medal karabinu / kar. snajp. albo karabinku ew. shitguna, RĘCE OPADAJĄ..................... CO DO TEMATU - to jak szukasz czegś z małym odrzutem to RPK 74M z pow. mag. celownik to nie wiem dowolny holo, kobra (kolimatora nie polecam, kobra lepsza) i rączka.

Processor: Intel Core i7-3960X 16 GB RAM

Grafika: Gigabyte ATI Radeon HD7950 3GB DDR5

Karta dzwiękowa : Creative Sound Blaster Recon3D Fatal1ty champion

Dysk: 3 TB + dodatkowy 1 TB + zewnętrzny 500GB :3

Happy-Forever-Alone-Guy-Meme-Face-Blank-Template-340x200.jpg

Opublikowano

omfg

Moja wina że nie znam się na supporcie? Ciekawe jak bys latał z PECHENGIEM -,- Szukałem porady, od tego jest to forum żeby też pomagać. Ja pier***le noobek z 2 postami wchodzi na forum i myśli że nie wiadomo co!

Opublikowano

omfg

Moja wina że nie znam się na supporcie? Ciekawe jak bys latał z PECHENGIEM -,- Szukałem porady, od tego jest to forum żeby też pomagać. Ja pier***le noobek z 2 postami wchodzi na forum i myśli że nie wiadomo co!

Owszem misiu (: forumowy noobek z 2-3 postami, mi tak samo jak mojemu koledze ŚWIETNIE SIE GRA PECHENEG'IEM, potocznie peczengiem bo oryginalnie to PKP PECHENEG, i nawet M60e4 jest dobrze ;] , zeby grac w battlefielda dobrze to trzeba ogarniać i wiedziec czym chce sie grać i umieć grac a nie jak rozlazła pizda pytac sie co najlepsze, to nie jest COD gdzie realistyka broni jest jak bania u cygana i mozna takie pytania walić na lajcie, no sorry, RĘCE OPADAJĄ na takie posty i tak mam.

Opublikowano

moja wina że chcę pograć sobie Support'em? Mi ręce opadają jak zabraniasz innym sprawdzić inne klasy -,-

W dupie mam co twój kolega potrafi, ja chciałbym może jakąś broń do opanowania... ja ogarniam BFa i wiem że moja mocną stroną jest medyk i snajper ale jeśli chcę pograć czymś innym to może warto zaopatrzyć się w info? Takie pytanie wg mnie śa odpowiednie np: jedną z najmniej - "odrzutowych" broni dla medyka to M16A3... bo ma najmniejszy odrzut i najszybsze przeładowanie... myślę że support też ma jakąś broń która również ma mały odrzut -,-

Opublikowano

moja wina że chcę pograć sobie Support'em? Mi ręce opadają jak zabraniasz innym sprawdzić inne klasy -,-

W dupie mam co twój kolega potrafi, ja chciałbym może jakąś broń do opanowania... ja ogarniam BFa i wiem że moja mocną stroną jest medyk i snajper ale jeśli chcę pograć czymś innym to może warto zaopatrzyć się w info? Takie pytanie wg mnie śa odpowiednie np: jedną z najmniej - "odrzutowych" broni dla medyka to M16A3... bo ma najmniejszy odrzut i najszybsze przeładowanie... myślę że support też ma jakąś broń która również ma mały odrzut -,-

No to czytaj misiu :) RPK 74M rączka kobra / holo / stock do tego powiększony zestaw (lolz, magazynek jbc) i powinno byc lajtowo zresztą chcesz sie bebrać supportem? support jest dobry jak masz shitguna bo ammo szybko brakuje albo kiedy chcesz C4 zniszczyc coś a jak już grać LMG to polecam m249/pecheneg/rpk z powiekszonymi magazynkami, holo/kobra i wpierdalanie sie w tłum i strzelanie bez celowania praktycznie, zawsze działa, streak ok. 7-12 bez deda mi wyszlo

Opublikowano

No właśnie dlatego szukam takiej broni bo często na metro zachodzę od tyłu no i z 30 nabojami mam 14 zabić? Zwykle nie patrzę na ammo czy coś tylko napie*** ile wlezie zanim się kapną że jsetem na tyłach ;D

Najgorsze jak mój rzuci granata -,-

PS Nie mów do mnie misiu, widzę po twoich postach że jesteś agresywny i już wyłapałeś 2 warny bodajże ;D

Opublikowano

No właśnie dlatego szukam takiej broni bo często na metro zachodzę od tyłu no i z 30 nabojami mam 14 zabić? Zwykle nie patrzę na ammo czy coś tylko napie*** ile wlezie zanim się kapną że jsetem na tyłach ;D

Najgorsze jak mój rzuci granata -,-

PS Nie mów do mnie misiu, widzę po twoich postach że jesteś agresywny i już wyłapałeś 2 warny bodajże ;D

TROOLOLOLOLOLOLOLO 2 warny? aha, spoko, a to pizdunie zazdrosne :<

No na swój sposób da sie zabić 30 nabojami 14 osób xD ale jak Twój idiota rzuci granata (znam sytuacje przetrzymywania ABC przez ruskich kiedy amerykanie ledwo na C wbijają, graj poprostu na normalach a nie hardcorach, gorzej jak tamci rzuca granata chyba ze ryzykujesz i biegniesz od lewej przy pociągu kiedy wywala ze Cie zabije za teren opuszczania walki bla bla, na normalu raz ze ogarniesz tam wrogów z 200 nabojami to wolniej padniesz a można trafić na takich idiotów gdzie 80% to medycy a 20% to technicy ze SMAW'ami więc zachodząc ich flanką od lewej to sie nie zdaza odwrócic kiedy wymordujesz ich wszystkich

Opublikowano

chodziło mi gdy my (amerykanie) mają C, B i idziemy w stronę A!

i wtedy właśnie przy tym rogu w metrze blisko A są tam noobki

Czyli RPG-74M tak?

Opublikowano

chodziło mi gdy my (amerykanie) mają C, B i idziemy w stronę A!

i wtedy właśnie przy tym rogu w metrze blisko A są tam noobki

Czyli RPG-74M tak?

xDDDDDDDDD RPG 74m rozjebales mnie, masz karabin AK 74M i LMG RPK 74M ;] podobny do "kałacha"

Opublikowano

Panowie wdech - wydech - powtarzać: słońce jest żółte a trawa zielona...Zamiast się kłócić o durnoty dajcie rzeczową odpowiedź autorowi tego tematu -.-

m249 + raczka + powiększony + holo - dobry na średnie a raczej krótkie dystanse fajny jak stoisz na schodach w metro. Wysoka szybkostrzelność.

m60e4 + bipod + lunetka jakś 5+ zooma + powiększony - dobra broń jak leżymi i campimy, bardzo celna jeżeli leżymy z bipodem, i dajemy "grad tudzież zaporowy" np z okna wprost na wyjście z metra po stronie RU

PECHENEG + holo + rączka + powiększony - szybciej zabija od m249 ale niestety większy rozrzut nabojów. Na krótkie dystanse zabójcza pod warunkiem że mamy to cacko wyciągnięte wcześniej od wroga i już go namierzonego. Na dalsze dystanse nie ma szans chyba że w myszce mamy przycisk "triple shot" tak jak ja w swojej x7 487

g36 z drumsem + holo + rączka + precka znaczy cięzka lufa - świetna broń dobra celność jednak 51 naboi wypluwa w 2 sekundy i po rzeźni. Nadganie nam to szybki przeładowaniem broni.

RPK 74M - tu za wiele nie powiem gram b. żadko tą bronią ale jest jak dobrze pamiętam celna kiedy leżymy na glebie z bipodem

Wszystko powyżej są moimi zestawami którymi gram. Pamiętaj każdy ma inne odczucie może tobie się spodoba m240b które mi w ogóle nie podchodzi i nie napisałem o niej. A tak w ogóle jak grasz na metro to zagraj 6 rund po te 1000 ticketów każdą bronią i zobaczysz która gra ci się dobrze. To tak nie działa każdy ma inny styl ;)

Pozdro

EDIT: Nie wiem czy w grze kaliber broni ma coś znaczenie ale wielkokalibrowe bronie na 7,62 mm NATO jakoś tak łatwiej zabijają w przeciwieństwie do m249 gdzie masz 5.56 mm NATO, A może to tylko moje dziwne odczucie? lol

Opublikowano

g36 z drumsem + holo + rączka + precka znaczy cięzka lufa - świetna broń dobra celność jednak 51 naboi wypluwa w 2 sekundy i po rzeźni. Nadganie nam to szybki przeładowaniem broni.

Nie wiem czy w grze kaliber broni ma coś znaczenie ale wielkokalibrowe bronie na 7,62 mm NATO jakoś tak łatwiej zabijają w przeciwieństwie do m249 gdzie masz 5.56 mm NATO, A może to tylko moje dziwne odczucie? lol

1) no no no misiu, siedze w militariach sporo i G36 jest innie niż G36C zarowno jak MG36 i G36K :]

2) pociski NATO bla bla itd to i tak nie ma znaczenia w tej grze.

Opublikowano

temat do zamknięcia, wszystko na temat broni juz wiem (chyba)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...