Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Ban za aimbota?

Torezz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy można dostać bana za aimbota? Bo nie wiem czy opłaca mi się go używać, bo szczerze to nie chce mi się już za bardzo expić a aimbot ułatwiłby mi sprawę. I czy da się rozpoznać serwer "bez ochrony"? (często grywam na salty pretzels)

Opublikowano

Zawsze istnieje ryzyko bana, oczywiście jak będziesz używać dobrego aimbot'a i będziesz to robić rozważnie i z głową, ryzyko zawsze spada :P Możesz również grać na serwerach no-pb.

Opublikowano

xamizo, tym mnie zaciekawiłeś, ale pewnie tam dużo cziterów jest. Dostanę linka i wskazówki do takich serwerów?

Edit: Jeszcze prosiłbym o link do aimbota.

Opublikowano

Serwery no-pb to głównie hostowane przez salty pretzels, możesz na nie trafić wchodząc przypadkowo i bookmarkując (TAB + F5).

Opublikowano

Mam w zakładkach już z 5 serwerów hostowanych przez salty.

Jak będę używał aima na ich serwerach to na 100% nie dostanę bana? (poprosze jeszcze o link do aima)

Opublikowano

bana dostaniesz jak cie ktoś zreportuje

Nie, nie dostanie. Jeżeli ma dojść do zbanowania to tylko na podstawie filmu z dowodem winy.

Opublikowano

Powiem tak, EA jest bardzo surowa dla cheaterów :)

Na dłuższą metę ci się to nie opłaci...

Według mnie to za duże rezyczko, bo w tej grze nie ma rozrzutu (trafić nie ma problemu...)

Poza tym, po banie blizna na postaci zostanie.

2w4gxes.jpg

Opublikowano

Według mnie to za duże rezyczko, bo w tej grze nie ma rozrzutu (trafić nie ma problemu...)

Człowieku bo spadnę z krzesła!Spróbuj kogoś trafić szwajcarem z drugiego końca mapy...

461151420292002410470.png
Opublikowano

Rozrzut mają snajperki i w tym rzecz.

Opublikowano

Odrzut czy rozrzut? Rozrzut to wtedy, kiedy pociski nie lecą po lini prostej a odrzut to wtedy kiedy rzuca celownikiem.To pierwsze mają karabiny i pistolety maszynowe na krótki zasięg, a drugie snajperki i M16-203(?) dla soldiera.Nie jestem pewien, jak coś.

Lecą off-topy...

Opublikowano

Człowieku bo spadnę z krzesła!Spróbuj kogoś trafić szwajcarem z drugiego końca mapy...

Wohoho... Czego ja się dowiaduje :O

Proszę państwa mamy tu świetny przykład człowieka, który gra gunnerem jako snajper :P

Jeżeli cie rajcuje zadawanie 1-2 obrażeń z MG na drugi koniec mapy, to baw się dalej, tylko normalna zdrowo myśląca osoba zrobi sobie comando, żeby aimić na drugi koniec mapy, nie gunnera tak jak ty, gunner jest na krótkie dystanse.

Ale okej Challenge accepted :) Spróbuje...

Za to ty spróbuj chociaż 1 osobę trafić bez aima no skillu :)

2w4gxes.jpg

Opublikowano

Wohoho... Czego ja się dowiaduje :O

Proszę państwa mamy tu świetny przykład człowieka, który gra gunnerem jako snajper :P

Jeżeli cie rajcuje zadawanie 1-2 obrażeń z MG na drugi koniec mapy, to baw się dalej, tylko normalna zdrowo myśląca osoba zrobi sobie comando, żeby aimić na drugi koniec mapy, nie gunnera tak jak ty, gunner jest na krótkie dystanse.

Ale okej Challenge accepted :) Spróbuje...

Za to ty spróbuj chociaż 1 osobę trafić bez aima no skillu :)

Eeeee...

Można, można zawsze campić z bazooką :) A mówiłeś że bronie nie mają rozrzutu i w tej odpowiedzi sobie zaprzeczasz.

Opublikowano

Eeeee...

Można, można zawsze campić z bazooką :) A mówiłeś że bronie nie mają rozrzutu i w tej odpowiedzi sobie zaprzeczasz.

Broń nie ma rozrzutu, celownik stoi w miejscu... Tylko naboje latają jak opętane :)

2w4gxes.jpg

Opublikowano

Dobra, widzę że nikt nie chce mi pomóc, a off top kwitnie. Najlepiej będzie jak zamkniecie ten temat.

Opublikowano

Dobra, widzę że nikt nie chce mi pomóc, a off top kwitnie. Najlepiej będzie jak zamkniecie ten temat.

Można dostać bana i to na długo, serwery cię ciągle będą kickać, nałapiesz tyle banów, że nie będziesz miał gdzie grać. W skrócie się nie opłaca.

Wystarczy taka odpowiedź ?

2w4gxes.jpg

Opublikowano

@Up

To już wiem od innych użytkowników (patrz wyżej)

Chodzi mi o link do działającego aima, dziennie widzę kilkadziesiąt cheaterów i poprostu wkurza mnie to, niby czemu mam być gorszy od nich? Chce równych szans.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...