Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Vip-Metin2

R&W

Rekomendowane odpowiedzi

Uczeń
Opublikowano

Witam dzisiaj opowiem wam o Vip-Metin2.

Fajny server miło się grało.Do czasu kiedy główny admin popełnił duży błąd.Zakupiłem sobie sm na eq i wtedy podniósł ceny to mnie ostro wnerwiło kasa którą wydałem poszła na marne.I to ma być administracja?Która wyłudza kasę?! Pamiętajcie server Vip-Metin2 jest dla naiwniaków nigdy tam nie wchodźcie.Zło to www.vip-metin2.tk zakazana strona!

Uczeń
Opublikowano

Bo tam wszystko w is większość było za 0sm i była fajna zbroja którą chciałem kupić a tu bum.

Opublikowano

Zamawiasz Zbroje przed ta za 0 Sm a potem ulepszasz u NPC niepamietam nazwy .. a ulepszacze masz za darmo , trza myslec zwlaszcza ze tam sa same dzieci i HA to 9 latek ;*

Opublikowano

ten serw to szajs a nie serw podchodze do gm pytam gm ona co ? ja : gdzie kupie broche ona:w dupie .....

Opublikowano

Rozumiem to, że mogłeś się zdenerwować tym, że zostałeś brutalnie zrobiony w chuja i już nie będziesz tym najlepszym koksem na serwie z pomocą ISu, bardzo przykre, ale nie rozumiem sensu zakładania tego tematu.

W nazwie tematu wstawiłeś [Opis] a opisałeś serwer jako "Fajny server miło się grało". Mogłeś bardziej sprecyzować temat i napisać [Żal do Boga], nikogo raczej nie interesuje to, że straciłeś hajs na metina, a nawet są osoby, które się z tego cieszą i w reakcji na przeczytanie Twojego posta mówią do siebie "Kurwa co za pajac, dobrze mu tak".

Opublikowano

Fajny server miło się grało.Do czasu kiedy główny admin popełnił duży błąd.Zakupiłem sobie sm na eq i wtedy podniósł ceny to mnie ostro wnerwiło kasa którą wydałem poszła na marne.I to ma być administracja?Która wyłudza kasę?! Pamiętajcie server Vip-Metin2 jest dla naiwniaków nigdy tam nie wchodźcie.Zło to www.vip-metin2.tk zakazana strona!

A kogo to obchodzi idź do mamy na skarge albo powiedzieć dziadkowi żeby im zajebał albo idź się powieś i będzie problem z głowy

Opublikowano

A jak sie na nim zarejestrowałeś? :)

Opublikowano

Na serwery prywatne nie ma sensu wydać nawet złamanego grosza . Wiadomo , że padnie jedne wcześniej , inne później , ale każdy . Na serverach prywatnych myślę , że da się grać bez IS :)

Poza tym to chyba zły dział na tego rodzaje dyskusje . Poproś Moderatora o przeniesienie .

Opublikowano

Kurwa :D

Ja tylko raz na metka wydałem kase ; o. Jak chciałem zagrac na PROmt2 ;]

Ale nigdy w Is'a ;]

Nie widze sensu wydawać kasy na privy, skoro dobrze widać co się dzieje na rynku w tym roku. Raz pada po 1 dniu, raz po tygodniu. ( PROMT2 to taki wyjątek był ;], a poza tym on stoi do dziś ^ ^)

Jak juz chcesz gdzieś kase na IS wydawać to na globala, masz tam jakąś pewność że nie padnie.

Opublikowano

Co jak co, ale serwera też nie polecam. Fatalna administracja, znaczy się administracja nawet w porządku, ale HA Arrus to największe nienauczone i niewychowane dziecko mt2. Wymyśla historyjki i wgl., podlizuje się GA.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...