Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] paysafecard z Nexonem

sasadas123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam pytanie czy teraz w warrocku będzie się dało płacić przez paysafecard,Ponieważ kupiłem i mam tam jeszcze 120 zł.

Opublikowano

Nie wiadomo

Jeżeli Nexon zgodzi się na taką formę płatności to oczywiście ona będzie. Możesz zobaczyć na innych grach Nexona czy można zakupić tam NX'y poprzez PSC

32354141673387527780.png

Opublikowano

Raczej bedzie mozna za paysafecard kupic sobie jakies itemki do wr bo do combat arms idzie to napewno do wr tez bedzie mozna ;D pozdro

Opublikowano

@up fast

Ale jak ??? przeciez caly czas sie dalo placic paysafecardem ;) to wiec nie rozumiem tego pytania (ja caly czas tak kupywalem premium albo g1) pozdro

Tylko już nie będziemy mieli G1 tylko NX

@ topic

Będzie można dalej normalnie płacić poprzez paysafecard

http://www.mpcforum.pl/topic/273351-tut-jak-kupic-nx-przez-paysafecard/

1376848905-U377559.jpg

Opublikowano

W innych grach NEXONA Paysafecard jest nie obsługiwane ;) chyba ze combat arms jest wyjątkiem nie wiem bo nie gralem. Lecz grałem w duzo innych gier NEXONA to nie było tej opcji

Opublikowano

najlepiej to sie oplaca przelew z karty jezeli juz macie psc kupowac to lepiej zalozcie sobie konto bo i tak sie wam przyda oczywiscie wiekszosc i tak ma ;d szybko tanio i wygodnie 5 euro = 5k NX

1322392946-U421083.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...