Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kandydatura na przewodniczącego

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Mam okazję do startowania na przewodniczącego szkoły. Prawie cała szkoła mnie lubi, wiedzą że jestem odpowiedzialny i blablablablabla. Możecie podać jakieś pomysły jakby plakat reklamujący mnie zrobić? Z góry mówię, że nie będę obiecywał złotych gór. Ewentualnie możecie jeszcze coś dodać :D Proszę o mądre odopowiedzi, a nie trollowanie i hejtowanie.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

wiem ;) zrób tak narysuj chodzik na nim niech leży szanowny pan Kaczyński a ty stojący na nim ;]

ja bym na ciebie głosował !;]

Tut'y

http://www.mpcforum.pl/topic/634115-tutinstalacja-dproto-czyli-serwer-steam-i-non-steam-4748/

Opublikowano

Nie, nie takie śmieszne :P To musi być coś poważniejszego ( nie koniecznie gatunek Mozarta :D ).

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

plakat z napisem.

"Jestem lepszy od Tuska"

A tak bardziej poważnie to napisz to co myślisz zrobić za czasu swojej kadencji. Żeby to dobrze zrobić musisz wiedzieć czego chcą uczniowie i postarać się dostosować do tego, ale z umiarem.

Opublikowano

Narysuj coś i pod tym napisz : "Dzięki mnie będzie mniej szkoły i zadań a więcej Piw i Papierosów"

1357468552-U604459.png

By b4rt4z

Opublikowano

"Zrobie 50% obniżki na szkolne szlugi i dodam kondomy do sklepiku, by nie trzeba było już latać do apteki/automatu"

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

Opublikowano

Ha, dobre. Prosiłem bez trollowania. Dawać mi tu pożądne propozycje! :P

Opublikowano

Powiedz co potrzebujesz ( napisy, styl ) i skieruj się z tym do grafika, jbc. chętnie pomogę.

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...

Opublikowano

Rly? Plakat mam mieć na jutro, dajcie kurwa coś poważnego, a nie syf i spam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...