Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Omega DLC.

DesoPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Myślałem o stworzeniu tego tematu parę dni, i to są moje narazie spekulacje, ale może się sprawdzą.

Jak myślicie ? Czy Aria T'Loak będzie członkiem ekipy Sheparda na czas Omega DLC ? Trzy powody za tak.

1: Aria mówi nam na Cytadeli, że dzień odwetu na Cerberusie nadchodzi i odzyska Omegę wkrótce, i tu jej będzie potrzebna pomoc Sheparda ?

2: W czasie gry ME2, kiedy pozyskujemy Garrusa do ekipy. Znajdujemy w chacie Zaćmienia list, w którym pisze że Zaćmienie, Błękitne Słońca oraz Krwawa Horda chcą pozbyć się Arii i przejąć Omegę dla siebie. Kiedy dajemy ten list Arii, zyskujemy jej zaufanie.

3: Aria jest zainteresowana Shepardem, możliwa opcja romansu ? :D

Opublikowano

Sorry za zielone pytanie, ale na jaką część to DLC?

jphk7l.jpg

Moje projekty

SyrenBot (Spambot +bot do NosTale)

http://www.mpcforum.pl/topic/722632-botspambot-syrenbot/#entry5226411

Opublikowano

Nie ma co póki informacji oficjalnych, poza domysłami fanów z wycieku z 4Chana. (Zresztą, 4Chan aż tak wiarygodny nie jest) Ale w innych przypadkach 4Chan miał racje, jeśli chodzi o DLC Odrodzenie do multiplayera.

Anyway... Prawdopodobieństwo że Aria będzie tymczasowym członkiem załogi Normandii jest znikome też, bo dodawanie nowych członków załogi w ME3, jest trudniejsze niż w ME2.

Ale skoro był na początku roku wyciek z 4Chana tak jak mówiłem odnośnie Omegi, to może to się sprawdzi ? W czerwcu prawdopodobnie będzie Extended Cut a potem ?

Opublikowano

Wątpię, żeby BioWare zrezygnowało z tak dobrze zapowiadającej się gry i DLC napewno wyjdzie sporo, ale podejrzewam, że jedynie do multi oraz Extended Cut będą darmowe. Co do Arii w załodze Normandii - wątpię. Nie chciałoby im się tyle robić.

FrediBlog - lifestyle'owy blog młodego internauty

Opublikowano

W pewnym komiksie (bodajże firmy blackhorse czy jakoś tak) Aria odbija omegę sama. Może będziemy grać nią?

Anyways, nic nie jest potwierdzone, ale fajnie, że wreszcie coś dla singla robią

:)

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Jak dla mnie Aria bedzie jak Wrex albo Legion - nie bedzie bezposrednio czlonkiem ekipy ale bedzie pomagac w walce.

Wina zawsze leży po środku. Nie wiadomo tylko, gdzie leży środek.

Opublikowano

To też by było bardzo fajne, szczerze to nawet lepsze niż zrobienie z niej pełnego członka drużyny. Powód? Robienie całej postaci na jedną misje jest totalnie bez sensu, lepiej niech się durnie skupią na zakończeniu... EXTENDED CUT, PRZYBYWAJ!

FrediBlog - lifestyle'owy blog młodego internauty

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...