Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Czarny ekran w CA

Feainnewedd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam..

Problem polega na tym, gdy włączam grę, wszystko ładnie się ładuje, loguje się, wybieram serwer - channel, wchodzę do pokoju i jak już wybrałem sobie pokój to gdy kliknę na np. Shop to pojawia się czarny ekran i widać tylko mojego ludzika.. Tak samo jest gdy kliknę w każde inne to coś np żeby wybrać sobie broń, ustawić prace od tego dziadka itd... Muszę znaleźć "w nicości" pstryczek Lobby i kliknąć, zminimalizować, potem zmaksymalizować i widać tylko pokój..

To pierwszy problem.. Drugi podobny jest..

Okej, włączyłem grę, ładuje i przenosi... "Round start!" i nie widzę ile mam HP, ile amunicji i wgl tego na dole, nie widzę co kto pisze ani kto został zabity/zainfekowany.. Tylko minimapkę widać..

Trzeci problem.. Właściwie ten sam..

Wszystkie rundy się skończyły, bądź pozabijali nas/my ich.. Znów czarny ekran się pojawia, gdy pokazać powinno listę uczestników, kto ile dostał GP i EXP... Znów po ćmoku muszę szukać pstryczka Exit..

A potem znów pokój na czarno i muszę zminimalizować i zmaksymalizować CA żeby TYLKO pokój widać..

Da rade coś z tym zrobić, czy po prostu za słaby komp i/lub net mam?

Opublikowano

Hmm... Zaktualizuj sterowniki, DirectX, Adobe Flash Player. Dodatkowo zrób reinstala gry.

@UP

OMG !

Opublikowano

Okej... Ja się na tym nie znam zbytnio... Ale na szczęście stronki są..

Mam NVIDIA GeForce 7100 GS i na stronce znalazło coś takiego http://www.nvidia.pl...-driver-pl.html

Windows XP ;x

To to tylko pobrać i zainstalować, tak?

Wybaczcie tępotę ^^

I zamknijcie temat, jak napiszę, że działa : )

Edit: Okej, działa, Wielkie Dzięki : )

Można zamknąć : )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...