Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka pytań ...

Roop

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Dawno temu ostatni raz włączyłem NosTalne , i pewnie od tamtego czasu dużo się zmieniło i tutaj kilka moich pytań.

1)Czy warto grać w tę grę?

2)Czy żeby coś osiągnać trzeba wydawać realną gotówke?

3)Czy po wbiciu postaci np 80 lvl , łatwo sprzedać konto?

4)Czy były jakieś zmiany w grze ? Nowy wygląd itp

5)Dużo osób w to gra ?

51256155628504671483.png

By CheaterMan

Opublikowano

1)Czy warto grać w tę grę? Chyba warto ale polecam ci nie grac na avalonie duzo ludzi ale wiekszosc ma juz dobre sp i eq ;)

2)Czy żeby coś osiągnać trzeba wydawać realną ? Nie tylko musisz miec checi zeby nazbierac.

3)Czy po wbiciu postaci np 80 lvl , łatwo sprzedać konto? nie wiem do nostale mniej osob kupuje konta.

4)Czy były jakieś zmiany w grze ? Nowy wygląd itp akt 5 czesc 2 - nowe mooby , mapy , rajdy , itemki itd ;)lod od 55lvl ale za to misje daja wiecej expa i profy , poprawili skille , nowe bb , lamacze lodu pozmieniali od ktorego do ktorego lvl moim zdaniem teraz jest duzo lepiej nowe tranporty np. deskorolka , rolki itp.

5)Dużo osób w to gra ? Na avalonie bardzo duzo.

Tu masz linka do tego co nie dawno zostalo zmienione

http://board.nostale.pl/board1-nowo%C5%9Bci-i-og%C5%82oszenia/board2-gra/board192-informacje-i-nowo%C5%9Bci/70292-konserwacja-23-05-2012/

Pozdrawiam. Jezeli jeszcze masz jakies pytania to pytaj tu albo na pw.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

@Up

Dzięki wielkie ! A co do profesji to łucznik będzie dobrym rozwiązaniem ? Chodzi mi czy jest tani w utrzymaniu czy co ?

51256155628504671483.png

By CheaterMan

Opublikowano

Z tego co widze to EQ najdozsze jest od lucznika , sp chyba od woja na luczniku az tak sie nie znam bo nim nie gram ale wiem ze nie ma ciezko na glacy tyle rangow :P ze woj ma ciezko podejsc, wk do expa , do lod , do pvp :P nim mozesz prawie wszystko sam chcialbym np. na berku jego de buff :P to by bylo cos. a eq najlepiej 1. Czerwony luk na 45lvl potem z xysa itd dokladnie nie pamietam jak znajde to ci napisze w co najlepiej inwestowac ale do 45 radze ci nie inwestowac w jakies slabe eq najlepiej poczekac do eq z cuby albo z xysa bo szkoda kasy.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

UP zmień sygne bo jest 1 KiD xD

co do tematu to ja gram łucznikiem i nie jest specialnie drogi. W sumie wydajesz kase na red łuk ( u6/7 +5/7 ) i puźniej na oblecha (u7+7/8) i masz łuk do 85-89lvl.

Zbrojka : na 55 spojrzenia u6/7, puźniej lekki ( lub kryształka ) i następnie suphi i eq też już masz. Moim zdaniem łuk jest tani ;)

jigorus.png

By Harukimisu

W sumie to nie zawsze. rezygnuję z posady Moderatora. Dzięki za wszytko i powodzenia...

Jeszcze kiedyś wrócę więc nie liczcie że się mnie tak łatwo pozbędziecie ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...