Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Chciałbym wykupić RP

MeM aka KaM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie. Chciałbym sobie wykupić RP. Które i za ile najbardziej się opłaca ? Żeby było jak najwięcej i w miarę dobra cena i jakim sposobem płacić. Chciałbym wykupić kilka kapsułek i wylosować sobie jakąś broń. ;) Doradźcie mi coś. ;)

xKaMaSx

exMod

Memory

Opublikowano

paysafecard, jest chyba najbardziej oplacalne, chyba ze masz paypay, ale w przeliczeniu wychodzi bez mala na to samo

pozdrawiam

Opublikowano

Polecam PaySafeCard za 100zł

Wybierasz 2x po 10 Euro Czyli 26k RP

To będzie jakieś 2x 42,29 Czyli 84,58 czyli zostanie ci jeszcze ok,15 zł na Payu. :)

1339148375-U575627.png

Opublikowano

Polecam PaySafeCard za 100zł

Wybierasz 2x po 10 Euro Czyli 26k RP

To będzie jakieś 2x 42,29 Czyli 84,58 czyli zostanie ci jeszcze ok,15 zł na Payu. :)

ta ale teraz PaySafeCardem się nie opłaca lepiej poczekać jak euro spadnie to będzie lepiej teraz to się płaci drogo xD

nieregulaminowa sygna

Gość patrykkos
Opublikowano

@up euro raczej prędko nie spadnie więc nie ma co czekać, jeżeli chcesz kupować RP to tylko przez PaySafeCard. Innymi metodami się nie opłaca

:D

Opublikowano

@up euro raczej prędko nie spadnie więc nie ma co czekać, jeżeli chcesz kupować RP to tylko przez PaySafeCard. Innymi metodami się nie opłaca

:D

Tak wiem, że euro teraz nie spadnie tak szybko, to widać. ;) Hm najlepiej PaySafeCard ? No dobra. ;)

Teraz tak, bo miałem spore wydatki ostatnio i nie jestem aktualnie przy kasie. Mam 20 parę złoty i jakbym chciał wykupić RP to jak najlepiej i ile będzie tych RP ? Doradźcie coś. ;) Pierwszy raz będę kupował, więc nie wiem co i jak. ;)

Szkoda, że mam tak kasy mało teraz i muszę czekać na jakieś "dofinansowanie" (xD), a nie wiem kiedy to nastąpi. ;) A chciałbym kilka kapsułek sobie kupić i spróbować coś wylosować. ;)

xKaMaSx

exMod

Memory

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...