Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Odwołanie] Strup3k

Bebson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć i czołem, Strup3k napisał do mnie na GG prośbę o wstawienie tego, wiec wstawiam

6s832u.png

Jak ktoś niedowidzi :P :

RMCF wlepił mi bana na 3 dni za to, że napisałem "Wkurwiają mnie debile, co proszą o dell acc, a potem chcą UB" czy coś w tym stylu, i dał mi bana za obraze, ale tam nikogo nie obraziłem. Mogłem powiedzieć o kimkolwiek. Ban niesłuszny, i nawet kokosz napisał, że nie rozumie tego bana

:D

Ja również sądzę, ze mógł to kierować do różnych osób (nawet nie koniecznie z tego forum

:D), więc ban co najmniej bezpodstawny. Więc "wnosze" o unbana :>

To tyle, cze

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Nie obraził nikogo konkretnego...

Co ja np napisze sobie teraz hmm frajer

I co dostanę bana bo być może skierowałem to do kogoś z forum?

Ub

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Tylko jako były moderator również wiem, że zanim na PW ktoś rozpatrzy to odwołanie ban już zdąży przelecieć (w sensie że upłyną 3 dni...) Dlatego jednak prosiłbym o rozwiązanie sprawy w temacie

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Na pw odpisuję i to szybko w ciągu 24h, więc ban by mu nie minął. Ale skoro domagasz się aż tak bardzo wyjaśnienia w tym temacie to napiszę to samo co w temacie ze zbanowanymi:

Strupek skierował swoje słowa do osób proszących o bana. Słowo debil jest obraźliwe bynajmniej w moim odczuciu. Nie ważne czy ktoś prosi o bana czy też o jakaś nagrodę, nie powinno się Go nazywać debilem.

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...