Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

metki 5-25 vs 35-40

Juri.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam dropa 15 lvl mental eq +6 jade na sh ubjając metki all w m1 i mam pytanie lepiej dropić bez rekawic itp na tym dropie czy bez sh na mental 41 bez boja slabe eq +4-6 na metki 35-40. Czy na metkach z wyższym lvl dropią jakieś lepsze itemy?

Gość daronian
Opublikowano

Metiny w M1 postacią pierwszą lub wjazd do Imha na 9 lvl po RIBY - bardzo dobry zarobek, na niektórych serwerach.

Inne rozwiązanie to ~35 lvl z bojowcem na Metiny Zazdrości - najlepiej z rękawicą złodzieja... zwróci Ci sie.

Opublikowano

Polecam zostań przy tym m1, lubie dropić w m1.

Dlaczego?

Mniej nobów,

więcej metinów dla ciebie.

spreysignature2.png

Zapraszam Na Mój Profilek! :)

Opublikowano

All metki w m1, jeśli ci słabo dropi, to dokup podwójny drop (rękawicę złodzieja).

Taka rada odemnie: Uważaj z tym sh, bo potem może być gówno z tej postaci bo ban za ''bug-using'' :]

Opublikowano

a jakbym po ok. 6 mies gry mial tą postać 35 z bojem to czy bd jakiś lepszy drop niż na tych z m1?

Opublikowano

a jakbym po ok. 6 mies gry mial tą postać 35 z bojem to czy bd jakiś lepszy drop niż na tych z m1?

No kd, + inne pierdoły, ale polepszonej szansy na drop nie będziesz miał, aczkolwiek szybciej będziesz bił z boja przy dobrym fms'ie w metki ...

Opublikowano

Lepiej bij tą postacią 15lv, zdecydowanie większy zarobek.

Jedynym minusem jest to, że w m1 kd nie dropią. Ale jak ciśniesz na sh, to nadrobisz księgami ;)

1356721310-U739101.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...