Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Mam dylemat

dylematownik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam dylemat czy opłaca się kupić na tego wr co bd z nexonem jeszcze przed premke na allegro za 20 zł jest na 90 dni, powiedzcie prosze jak miałbym kupować to 2-3 kody tylko nie wiem jeszcze czy nie więcej. Doradzajcie

Opublikowano

Jeśli premium kosztuje 20 zł na 90 dni to kupuj! Jest to chyba jedyna okazja gdy ludzie sprzedają tak tanio. Ale pamiętaj musisz od razu go aktywować bo inaczej przepadnie.

Opublikowano

Wiem ale nie o to mi chodzi np wiele osób przestało już grac wykupie te premium na w chuj dni bede se nabijal lvle a tu nikt nie bedzie gral? jest taka szansa? podobno wr upada nie iwem jak z nexon czy duzo osob przejdzie

Opublikowano

WIĘCEJ OSÓB PRZEJDZIE ! Będzie ludzi 2x więcej , Nexon bardziej ogarnia niż Gamefirst. ;) KUPUJ ! ;]

NEXON = NAJWIĘKSZA PORAŻKA MINIONYCH LAT !

Opublikowano

Przejdzie dużo osób na pewno, gdyż dużo ludzi będzie chciało zobaczyć czy gra zmieni się i jak to będzie wszystko wyglądać.

Na pewno nie będzie tak, że będzie grac tylko 100 osób. heheh

Opublikowano

dzięki a kto jeszcze kupił golda stąd i może powiedzieć, że jest dobrze?

http://allegro.pl/wa...2382404756.html

Jak widzisz na tej aukcji jest napisane, że kupiło 16 osób 25 sztuk więc jak tyle osób kupiło to na pewno nie jest to żaden oszust bo już dawno byłoby dużo złych komentarzy tam a niema. Więc lepiej kupuj bo czasu mało...

Pozdrawiam, Mathias.

Opublikowano

Napewno jak kupiło 18 osób 25 czy 20 sztuk , to znaczy , że to nie fake , i zgodnie z opisem wszystko jest ;]

51256155628504671483.png

By CheaterMan

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...