Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wejdz

D3aw1dS9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedys jak sie malo znalem na war rock i gralem na Hackach i admini zrobyli ze moj hack przestal dzialac to kombinowalem zeby zaczol dzialac i wszedlemw program Files w war roc i itd i tam doszedlem gdzie pisalo PATCH wzielem zaznaczylem to i delete i od tamtej pory nie dziala mi war rock usuwalem na nowo instalowalem na nowo pobieralem i nic.teraz jest tak jak zawsze czyli klikam pierwsze ok drugie oki nie wchodzi do gry moze wiecie co jest grane albo wiecie skad moge sciagnac patcha! Z GORY WIELKIE DZIEKI :)Bardzo mi zalezy zeby wrocic do tej gry !

Opublikowano

Wejdz w folder Warrock i kliknij Update i odczytaj w notatkach i napisz co ci pisze!

Połowa idiotów czyta post z ręką na myszce.Nie zdejmuj już za późno.

1 postów [x]

100 postów [x]

200 postów [ ]

300 postów [ ]

400 postów [ ]

500 postów [ ]

Pomoglem daj 5*

32191.png

32151.gif

31920.gif

Opublikowano

A potem usunąłeś folder maps i stałeś na białym tle, a wszyscy biegali dookoła ciebie, a ty sieka ich, nie?

k2ban.gif

Nigdy nie hackuje na:

burza5-2.png - Active

Tacy biegaja w WR z XM8 :P

Elo mam problem xD czy moglby mi ktos wypracowanie napisac tongue.gif mam polecenie takie : Ułóż krótką historyjkę, której mottem będzie wybrany przez cibie zwiazek frazeologiczny lub powiedzienie a zwiazki to : Zbadać coś u żródła, wzdłuż strumyka dojdziesz do żródła, czerpac ze zrodla, z czystego zrodla czyste rzeki plyna, im blizej zrodla tym woda jasniejsza nie dawajcie bana xD ani raporta prosze o pomoc tongue.gif
Opublikowano

no rzeczywiście dużo z tego zrozumiemy :P

Headshot TV

Gram w Crysisa 2, CS 1.6, Fifę 11, GTA SA:MP, CoD BO-Zombie, Soldata 1.5, Combat Arms i czasami w War Rocka

Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników, to osoby z zaburzeniami psychicznymi

modhv.jpg <= Haha pro obrazek ^^

||today real FPS skill: ~79,24%

Pomogłem ? kliknij na + !

1248991649.gif

Dziękuje :)

Opublikowano

Odinstaluj kompletnie WR najpierw upewniając się gdzie masz go zainsalowanego i po odinstalowaniu go w panelu sterowania usuń resztki po czym ściągnij WR z np. instalki.pl albo z oficjalnej strony i po kłopocie.

Tylko pamiętaj że musisz usunąć wszystkie pozostałości po starym WR!!!

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Odinstaluj kompletnie WR najpierw upewniając się gdzie masz go zainsalowanego i po odinstalowaniu go w panelu sterowania usuń resztki po czym ściągnij WR z np. instalki.pl albo z oficjalnej strony i po kłopocie.

Tylko pamiętaj że musisz usunąć wszystkie pozostałości po starym WR!!!

@ Przepraszam za double posta ale zrobiłem to przypadkowo mając laga. Obiecuję że to już się więcej nie powtórzy i proszę moderatora o przebaczenie xD ;]

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Na WarRock Uptader znowu nie dziala i sie laduje na Warrock Uptader ale nie wchodzi do gry i po chwili gaśnie całkowicie a wszedlem i poczytalem to ale probowalem tez nie ale wchodze dalej czyli: Wchodze tam gdzie jest zainstalowany WarRock wchodze w data Hshield dalej w UPtade dalej patch i klikam tam autoup i pisze cos takiego- UPTADE Failed No Products installed.Proszę o pomoc! Z gory thx .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...