Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Question] Podoba wam się ta klawiatura ? Może sami ją macie i podzielicie się swoją opinią ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich. Z okazji zbliżającego się dnia dziecka mogę sobie wybrać prezent do 100 zł więc zacząłem szukać i natrafiłem na tą super małą i bardzo praktyczna klawiaturę :D

http://allegro.pl/klawiatura-bezprzewodowa-art-handy-keyboard-ak-66-i2354450804.html

Na prawdę mi się spodobała ale chciałbym poznać waszą opinie.

r718w5.png

Ludzie używajcie Alt'a, bo chyba jest różnica w tym czy robimy komuś "łaskę" czy "laskę"

:)

Opublikowano

Zajebioza, jakbym miał stówke na wydatki to bym kupił.

Najlepsze jest to że myszka jest w klawiaturze

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

Opublikowano

Nom i nie tylko, u góry na rogach masz przyciski od myszy a pod TrackBallem rolkę do przewijania stron.

Dodatkowo działa do 9 metrów xD

r718w5.png

Ludzie używajcie Alt'a, bo chyba jest różnica w tym czy robimy komuś "łaskę" czy "laskę"

Opublikowano

Poręczna stylowa dobrze sie na niej gra sam sobie taką chce sprawić ale zeby swieciła na niebiesko klawisze :D

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Dla mnie za mała mi wystarczy zwykła z małymi klawiszami.

Tak samo.

Zresztą myszka w takiej klawiaturze jest strasznie niewygodna (przynajmniej dla mnie).

Bierz jak chcesz.

Opublikowano

Taka klawiatura przydała by się do tabletu :D

PC: AMD Ryzen R5 5600X 4.6GHz 1.125V  /\ SPC Fortis 3 /\ MSI B450 Tomahawk /\ 32GB Kingston Fury Renegade RGB 3600MHz CL16 /\ XFX RX 6800 SWFT319 16GB  /\ Lexar NM620 2TB + Kingston NV1 512GB + MX500 500GB /\ MSI MPG A850G /\ Genesis Irid 505 Black V2 /\  Acer XV272UPbmiiprzx "27" WQHD + IIyama x2483hsu-b1 "24" FHD /\ Win10 Pro
Mobilne: One+ 11 5G 16/256, Konsola: PS4 PRO CUH-7016B 1TB, PS3 Super Slim CECH4004A 320GB, PSP 2003 32GB SD, Steam Deck 2TB, Xbox One S TV: TCL C728 55" UHD VA 120hz
Muzyczny sprzęt: Asus Xonar DGX + HyperX Cloud Core + Creative Pebble X Plus, Diora WS354+Imago Acoustic ima 383 70W+Logitech Bluetooth, Soundcore Motion+, Soundcore Q30 ANC

Opublikowano

do dupy , mała , kulka się sciera , klawisze też

kup sobie prawdziwą klawke razera a nie jakies gówno

Im większy rośnie na mnie flejm

Im bardziej mnie nienawidzisz tym większy fejm. ej

Gość dordo12
Opublikowano

jak dla mnie to jedyna wygoda ze sie mozesz rozjebac na łóżku i sterować z kilku metrów, np filma zalączyc bez ruszania dupy. aczkolwiek mi by stówy było szkoda.

Opublikowano

Ona nie ma być do gier ! :D

Tylko po to żeby tak jak UP powiedział

r718w5.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...