Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem!] Nie dropią mi itemy.

eCikkHD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc tak od jakiegoś czasu nie dropia mi itemy ( chyba od wtorku ), myślałem że wykorzystałem swój limit był reset w czwartek i dalej nic. Chciałem coś wypróbować z sklepu i niby piszę że okres tego wynajęcia jest do tego i do tego. Ok patrze nie ma informacji wgl że jak by mi ten item dropną, patrze w ekwipunku też GO nie ma.

Wiecie może o co chodzi ?;/

Tak mam premium.

Nie wyczerpałem limitu.

Nie miałem nigdy problemu z TeamFortress2.

: OO

Opublikowano

Wkręcasz sobie różne rzeczy.

Jak Ci teraz nie dropią to dropną następnego dnia/tygodnia.

Chill, i poczekaj. elko

Opublikowano

@Pexiak czytaj wszystko..

"

Chciałem coś wypróbować z sklepu i niby piszę że okres tego wynajęcia jest do tego i do tego. Ok patrze nie ma informacji wgl że jak by mi ten item dropną, patrze w ekwipunku też GO nie ma."

I mówię że te itemy mi już ponad tydzień nie dropią a w czwartek są resety.

Opublikowano

Reinstalkę zrób, do supportu najlepiej pisać po angielsku, ale ja kiedyś pisałem po polsku, a i tak mi odpisali, także to chyba obojętne.

Opublikowano

Reinstalkę zrób, do supportu najlepiej pisać po angielsku, ale ja kiedyś pisałem po polsku, a i tak mi odpisali, także to chyba obojętne.

Człowieku .. Co ty wogólę gadasz ?o0 Widać że nie ogarniasz , więc lepiej tu nie pisz nic ..

Na google nic, a jak do supporta napisać, kiedyś pisałem ale to było dawno i mogę pisać im po polsku?

Nie pisz do supportu bo cię wyśmieją .. Czasami dropią a czasami nie .. Koledze też nie dropiły 2/3 tygodnie a potem my wy***** dużoo.. itemów jednego dnia .

post_it_i_m_back.jpg

|

|

|

\/

I like it ! =)

40259288040883551592.jpg

Opublikowano

ALE PISZE ŻE NAWET NIE MOGĘ NIC Z SKLEPU WYPRÓBOWAĆ, JAK COŚ CHCE WYPRÓBOWAĆ TO PISZĘ ŻE OD TEGO I DO TEGO JEST OKRES WYNAJĘCIA, ALE NAWET NIE PISZE JAK BY MI TEN ITEM DOSTAŁ ANI GO NIE MA W EKWIPUNKU !

Opublikowano

@up Spokojnie. : ) Jeśli jesteś bardzo zdesperowany to napisz do Supportu. My ci nie pomożemy w takich sprawach.

0eab14ddf550.png

Opublikowano

AHA JA TEŻ KURCZE NO JAK TO.

Napisz po polsku bo ja nic nie rozumieć.

A żeby nie było jako spam: Napisz do supportu.

Opublikowano

Tez tak kiedyś miałem. Wystarczy poczekać to takie jakby "przeciążenie" :)

jphk7l.jpg

Moje projekty

SyrenBot (Spambot +bot do NosTale)

http://www.mpcforum.pl/topic/722632-botspambot-syrenbot/#entry5226411

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...