Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Dyskusja - Brytyjskie czołgi

korosor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co o nich sądzicie? Czy możecie się o nich wypowiedzieć na podstawie danych historycznych? Czy sądzicie że dotychczasowe drzewko jest strasznie ubogie? Czy też chcieli byście usiąść za sterami MARK I???? I wiele więcej. Gorąco zapraszam do dyskusji.

Opublikowano

moim zdaniem sie z tym troche pospieszyli. Nie ze wejda teraz francuzi to jeszcze teraz dadzą czołgo brytyjskie mogli by te poł roku poczekac to moja wypowiedz o tych czołgach

Opublikowano

A niech wprowadzają ile chcą ale francuzi już dużo więcej nie pokażą. No chyba że arta. TD sądzę że słabe będą.

Opublikowano

Francuskie czołgi to największy syf, i mam nadzieje że brytyjskie takie nie będą. Zaciekawił mnie bardzo ten wielki Tortoise

Opublikowano

Witam, ja z kolei nie mogę się doczekać brytyjskich czołgów średnich. Co do wprowadzania nowych czołgów to wargaming ostatnio bardzo przyśpieszył.

sig2@500147286-Masin@eu@4@0@11111111111111@1111111111111@01101@pl@0.png

Gość Yuki997
Opublikowano

Francuskie czołgi to największy syf, i mam nadzieje że brytyjskie takie nie będą. Zaciekawił mnie bardzo ten wielki Tortoise

Mnie również on zaciekawił i myślę że to będą porządne czolgi nie jak AMX :)

Opublikowano

AMX są porządne ale od VII tieru. Brytyjskie będą w miarę sprawne (mobilne). Ale to czy się pospieszyli to nie wiem. Nie liczcie na nowe(brytyjskie) czołgi w wakacje....

Opublikowano

Tylko ktoś nie mający pojęcia o grze może nazwać francuzy słabymi.

Na filmiku całkiem szybkie są te ht [jeden leci jak typ], jeśli w wersji finalnej też tak będzie medy dostaną kolejnego rywala na cw.

Opublikowano

Czy tylko mi się zdaje że brytyjskie drzewko podane teraz jest okrojone? Gdzie tu kurde niszczyciele (kiedyś był pokazany screen Uk niszczyciela), arty wielka brytania to tak za bardzo nie miała (albo ja nie wiem co jest bardzo możliwe xD) ale te VIII tierów też by się znalazło. Chociaż pewnie Wielka brytania pokaże potencjał w WOWP ale o to chyba tk trzeba się zapytać.

Opublikowano

Amx to porządne czołgi ale nie o tym tu rozmawiamy właśnie teraz każdy będzie zbierał kasę na brytyjskie czołgi. mówili że brytole będą szybkie i bd mieć mało hp ale dużo hita.

Opublikowano

Brytyjskie? - większość będzie biła pancerzem nawet kw i is'y. Ogólnie mają dużo weakspot'ów (wieżyczki z karabinami), na wyższych tierach wyglądem podchodzą pod Typ 59 i T-90/T-92

PS: Matilda będzie the best :}

Matilda - gram nią, 1 bitwa - zostało mi 6/610 hp oberwałem ok. 40 razy i nic nie przebiło, bitwe wygrałem

PS2: Zajrzyjcie do mojego tematu potrzebuje pomocy...

1213o.jpg

Opublikowano
...

Chociaż pewnie Wielka brytania pokaże potencjał w WOWP ale o to chyba tk trzeba się zapytać.

Kurtyna milczenia opadła i już nie muszę obawiać się o bana, że powiem za dużo, czy coś. W WoWP na razie nie ma czołgów samolotów brytyjskich, ale jest coś co mnie ciekawi, a mianowicie to, że Niemcy mają 2 pierwsze tiery.

Ściągam aktualizację do klienta CB (1 GB, a idzie jak krew z nosa), jak ściągnę to podam więcej szczegółów.

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

W WoWP na razie nie ma czołgów brytyjskich

Hmm w wot też jeszcze nie ma ale po zapowiedziach i hipotezach sądzę że strącały by te samolociki jak kaczki z nieba xD

Ale tak myślę że niezły pomysł tylko spore skrzydła potrzebne.... xD Kurdę ja chcę polatać matildą..... albo churchilem (nie znam ich drzewka więc sorry jeżeli gafa i takich czołgów u nich nie ma xD)

Opublikowano

Na filmiku całkiem szybkie są te ht [jeden leci jak typ], jeśli w wersji finalnej też tak będzie medy dostaną kolejnego rywala na cw.

Sugerujesz że francuskie czołgi są dobre? Ha ha.

Opublikowano

pancerz mają słaby ale jak wprawi w ruch swoje magazynkowe działko to ci najebie w trzy dupy.....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...