Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Monitor LCD i zablokowany pixel

danielhinz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam na środku monitora pojawił się czerwonego koloru pixel. Z tego co wyczytałem jest on zablokowany. Czy pozostawienie Pixel Repair na noc przyniesie jakieś skutki? Lub czy "masowanie" tegoż pixela coś pomoże. Ktoś miał już z czymś takim do czynienia?

Opublikowano

nie pomoże jeżeli to fizyczna usterka matrycy

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Ale czerwony pixel. Może ten pixel repair naprawi, chociaż to może być to co robem napisał - uszkodzenie matrycy monitora. Jeśli by się spalił to byłby czarny, bądź właśnie coś takiego. Możesz się bać :P

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Kilka razy o ściane.(joke) Weź odepnij sobie monitro od prądu i PC, a po czasie 5-2 min podłącz. Może pomoże ale nie wiem ;)

Opublikowano

Wyłącz i daj mu ostygnąć. Potem pixel repairem walnij.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

A kurde jebnij o ściane ! :D A może monitor brudny umyj go to plamka zniknie :D

A teraz na poważnie najlepiej idź do jakiegoś sklepu komputerowego i oni ci doradzą :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...