Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Jak podmienić dźwięki w grze

morgano665

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano mam pytanko jak w temacie. Pobrałem dźwięki do cf'a w sensie, że dźwięk zabijania,combo i te sprawy. Problem w tym, że nie wiem gdzie to wypakować. Znalazłem jeden folder w którym są takie same pliki podmieniłem i nic:/ Jeśli ktoś wie jak to zrobić aby działało to niech napisze :D

Ps. przy okazji macie może jakieś fajne czcionki do cf'a? Ja sobie wgrałem inną i jest szczerze powiedziawszy g*wniana :/ Jeśli nie to chociaż prosiłbym o normalną czcionkę z cf'a, jeśli można

Opublikowano

Masz na myśli te zdjątka jak kogoś zabijesz tak ?

Chyba nie oto mu chodzi, skoro nie mógł tego zanleźć w modyfikacjach, a killmarków jest bardzo dużo.

Czcionka to chyba jakieś napisy.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Dobra kij ze skanem ufam ci, tylko musi być send space? Kurde trzeba esa wysyłać a to raczej mi się nie uśmiecha :/

@edit Dobra już nie trzeba na necie wreszcie znalazłem :D temat do zamknięcia i dzięki wielkie tym, którzy się angażowali :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...