Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ZAPOWIEDZ][24/7][FB/SV] Fantasy Age 2.0 [Wielki powrót]

Mario Mario

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

FANTASY AGE 2.0

Fantasy Age powraca.

Nowe...

Inne...

Lepsze...

?: Ile Fantasy Age 2.0 będzie miał slotów?

=]: FA 2.0 będzie miał 20 slotów.

?: Dlaczego nowe FA jest lepsze?

=]:Jest lepsze, bo Praca nad nim wre od miesiąca. będzie ono profesjonalniej zaprojektowane pod kątem sprzętowym, mapowym oraz administracyjnym.

?: A czy na serwerze będą te same pluginy co zawsze?

=]: Nie. Na serwerze będą podstawowe pluginy, pluginy dodatkowo potrzebne mniej lub bardziej oraz czasami pluginy deweloperskie/ do przetestowania.

?: A co na to gracze?

=]: Przepytaliśmy grono przeciętnych graczy co o tym sądzą. w sondzie uczestniczyło 90 graczy minecrafta. Z każdego poziomu zaawansowania było 30 osób, (Początkujący, średnio-zaawansowany oraz zaawansowany gracz) z czego z każdego poziomu od 1 do 7 osób było mi bliżej znanych.

Wyniki:

P: ~To świetny pomysł: 24 osoby~ ~Nieźle się zapowiada: 1 osoba~ ~Nie podoba mi się: 0 osób~ ~Nie mam zdania: 5 osób~

Ś-Z: ~To świetny pomysł: 25 osób~ ~Nieźle się zapowiada: 3 osoby~ ~Nie podoba mi się: 1 osoba~ ~Nie mam zdania: 1 osoba~

Z: ~To świetny pomysł: 22 osoby~ ~Nieźle się zapowiada: 4 osoby~ ~Nie podoba mi się: 1 osoba~ ~Nie mam zdania: 3 osoby~

Podstawowe informacjE:

Ogólne:

Typ: FreeBuild/Survival

Nether: ON

The End: ON

ILOŚĆ SLOTÓW: Planowana:20, Planowana przyszłościowo: 50

Mapa FreeBuild:

Moby: 350 kratek od granicy miasta(Wielk. Cuboida)

PvP: ?

Zwierzęta: ON

Mapa Survival:

Moby: ON

PvP: Poza Spawnem

Zwierzęta: ON

Uwaga!: Nie tolerujemy polskich nazw. Jeżeli napiszesz jakąś polską nazwę ( Np. itema) Otrzymujesz kicka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...