Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Twitch na rankedzie

Gość Pan Maciek

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Witam, mam pytanie do was, czy warto byłoby zagrać tym champem na rankedzie jako ad carry.

Jego invis mi się podoba, ostatnio grałem 3 normale ( lvl 30 ), all wygrane z statami +15 killów.

Moje elo to 850 ( West ), tak wiec niskie w chuj, i myślę czy gra nim pomogła by się wreszcie wybić

z poziomu gdzie widuje czasami sorakę w junngle.

Opublikowano

Jeżeli chcesz grać twitchem rankedy to tylko jako jungler bo na bocie przeciwko vayne itp. kwiczy.

Opublikowano

2/3 AD Carry gniecie go. Na bocie nie da rady wgl. Jedynie co mu pozostaje to jungla, lecz i tak jest dość wolna.

PMK3yt4.png

Opublikowano

850 elo.

Ładnie ogarniasz. Twitch nie nadaje się do niczego według mnie. Najsłabszy ad carry jak dla mnie.

06c42be071131.png

Opublikowano

850 elo.

Ładnie ogarniasz. Twitch nie nadaje się do niczego według mnie. Najsłabszy ad carry jak dla mnie.

Popieram, przydał się by dla niego re-work. Jest to ogólnie jedna z najsłabszych postaci w LoLu.

PMK3yt4.png

Opublikowano

Popieram, przydał się by dla niego re-work. Jest to ogólnie jedna z najsłabszych postaci w LoLu.

hahaha ? jedna z najsłabszych ? żartujesz sobie ? twitch po lekkim feedzie może z ulti pojechać 3-5 bez przypału . Twitcha trzeba ogarnąć , więc nie oceniaj go po tym jak nim grałeś . Czasami twitch ustawia całą gre...

A co do tematu : nie , nie opłaca sie go brać na rankedach , jak grałem rankedy z twitchem zawsze posiadający go team , przegrywał . Więc : jest to postać bardziej 4fun gdyż gra tym bohaterem jest dosyć skomplikowana i na początku musi polegać na kolegach z lina.

Opublikowano

Jak go ogarniasz to na twoim elo powinieneś wygrywać. Ale na wyższym elo nie ma racji bytu.

Chyba że spróbujesz nim pójść na junglę.

Opublikowano

Dobra dzięki za opinie :) Do zamknięcia.

850 elo.

Rada dla was: Nigdy nie dawajcie kolegom pograć na koncie waszym -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...