Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[inne] Serwer-szczegółowa ankieta

axemw33

Serwer-szczegółowa ankieta  

8 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ile oczekujecie do waszego wymarzonego serwera nowych zbroi? (nie liczac tych ktore ju? sie pojawi?y na globalnym serwerze metin)

• 0 (tylko te obecne na globalu)
      0
    • 1 dla ka?dej klasy
    • 2 dla ka?dej klasy
    • 3 dla ka?dej klasy
    • 4 lub wi?cej dla ka?dej klasy
  2. 2. Ile nowych map oczekujecie?

• 0 (tylko te obecne na globalu)
      0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4 lub wi?cej
  3. 3. Wygl?d starych krain oraz miast

• Nie, wole oryginalny wygl?d miast (jak na globalu)
    • Tak, ale tylko ledwo widoczne szczególy aby nie zmieni?o to szczególnie wygl?du
    • Tak, chce nowy wygl?d miast

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ankiet tego typu było już pełno. Stworzyłem ten temat bo ankiety które znalazłem nie były dla mnie wystarczające. Były zbyt proste, zbyt ogólne. (np. czy serwer ma być medium, hard, easy).

Z tego powodu zrobiłem nową ankietę z której mam nadzieje dowiedzieć bardziej szczegółowo czego gracze oczekują. Jeżeli zły dział to proszę o przeniesienie.

W związku z tym że ankieta ma tylko 3 pytania, proszę was abyście pisali w komentarzach jeszcze na temat:

1) Nowych NPC - czy chcecie aby znajdowały się nowe npc w miastach oraz poza miastami czy raczej woilicie aby wszystko było tak jak jest na globalu.

2) Zbroje - czy oczekujecie zupełnie nowych zbroi których nigdzie niema czy wolicie zamiast tego kolorowe hwangi i stalki

3) Nowe fryzury i inne dodatki - czy oczekujecie nowych fryzur masek nie licząc tych na globalu.

Opublikowano

1 Dla każdej klasy !

Nowe mapy 3 ewidętnie starczą ....

Nowy wygląd map nie jest potrzebny !

.

gcyg2.png.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...