Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Wyniki] Konkurs na najlepsze media z League of Legends!

czarq.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pzfn.jpg

1. graflon

2. NamiestnikPapie

3. damiankos

Gratulujemy!

Cierpliwie czekajcie na przyznanie nagród.

Opublikowano

brawo. A można zobaczyć ich pracę, bo chętnie bym po oglądał

mjtszp.jpg

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/627625-tutshen-atakujesz-mojego-kolege/

Opublikowano

Gratuluje zwycięzcom... Ale uważam, że któreś ze zdjęć też powinno wygrać. Rozumiem, że filmik to trudniejsza sprawa ale skoro w konkursie chodziło o media czyli video lub foto to obydwa powinny brać pod uwagę :D

No nic, liczę na więcej fajnych konkursów z waszej strony :)

Opublikowano

Gratuluje zwycięzcom... Ale uważam, że któreś ze zdjęć też powinno wygrać. Rozumiem, że filmik to trudniejsza sprawa ale skoro w konkursie chodziło o media czyli video lub foto to obydwa powinny brać pod uwagę :D

Zdjęcia były słabe, więc żadne nie zasłużyło na wyróżnienie.

Opublikowano

Zdjęcia były słabe, więc żadne nie zasłużyło na wyróżnienie.

No sorry, daj mi jakieś dobre zdjęcie... Jak robicie konkurs to niech każdy ma prawo wygrać a nie:

Dajesz np. konkurs ze zdjęciami, filmami, rysunkami, wyklejankami.. A wygrywają tylko filmy bo się jakiś random namęczył, żeby na YT wstawić.

Opublikowano

gralfon film skopiowany widziałem taki nie raz na youtube ;/ Ale cóż nie ma w tym kraju sprawiedliwości.

Huhuhu twarde oskarżenia. Proszę o dowody :)

No sorry, daj mi jakieś dobre zdjęcie... Jak robicie konkurs to niech każdy ma prawo wygrać a nie:

Dajesz np. konkurs ze zdjęciami, filmami, rysunkami, wyklejankami.. A wygrywają tylko filmy bo się jakiś random namęczył, żeby na YT wstawić.

Jakbyś wrzucił coś ciekawszego to byś dostał nagrodę, to samo mogę o Tobie powiedzieć. Jakiś random wrzucił sobie screena vladka z fontanny - 2 minuty roboty jak nie mniej -,-

P.S. Kiedy można się spodziewać nagród?

Gold Member

nvm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...