Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Ustawienia optifine .

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Wgrałem optifine 1.2.5 i nie wiem jak ustawić a chcę tak jak Madzia [Madzik89]. Pomoże ktoś ?

87164478848518422776.png

Opublikowano

jezu facet ustawiasz wszystko na fancy i ściągasz optifine multi-core a nie jakiegoś tam okrojonego typu smooth albo standard

Opublikowano

Tak jak kolega , najlepszy Multi-Core bo posiada więcej opcji optymalizacji , jeśli ci komputer nie ogarnia to wszystko na Fancy lub OFF , Animacje powyłaczaj , ewentualnie możesz sobie właczyć animacje wody i lawy (denerwujące jak woda się nie rusza) Rendering na Tiny , w opcjach Other Smooth FPS na ON , Debug Keys na ON , powinno starczyc jak coś to pisz

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Mega-facepalm.jpg

1.Nie ten dział.

2. Coś Ci przeszkadza ?

3. A widziałeś jej ustawienia ?

jezu facet ustawiasz wszystko na fancy i ściągasz optifine multi-core a nie jakiegoś tam okrojonego typu smooth albo standard

Chodziło mi o konfiguracje...

Tak jak kolega , najlepszy Multi-Core bo posiada więcej opcji optymalizacji , jeśli ci komputer nie ogarnia to wszystko na Fancy lub OFF , Animacje powyłaczaj , ewentualnie możesz sobie właczyć animacje wody i lawy (denerwujące jak woda się nie rusza) Rendering na Tiny , w opcjach Other Smooth FPS na ON , Debug Keys na ON , powinno starczyc jak coś to pisz

Spokojnie ogarnąłem już Optifine. do 121 fps mi skacze nie wierze :D Ogólnie 40 +

87164478848518422776.png

Opublikowano

120 ? :P jak mi spada do 600 to się wkurwiam xD

Uważajcie bo na niektórych komputerach optifine wręcz "jebie" i zamiast 40+ macie 20 mniej..

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...