Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Jak dropić na nowym serwerze.

Shaylo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo! Witam wszystkich zainteresowanych dropem na nowym serwerze gdzie nie mamy eq ani kaski.

Na wstępie chciałbym powiedzieć że ten poradnik jest całkowicie stworzony przez mnie i jeżeli pojawił się kiedyś podobny poradnik to bardzo przepraszam.

A więc co nam potrzeba do dobrego dropu:

- Woj Body lub Sura WP

- Wbijamy nią 9lvl i robimy wszystkie misje i lekko wyrabiamy eq. Możemy zarobić poprzez głupie wyciąganie kasy od innych graczy.

- Na 9lvl z gotowym słabym eq idziemy do M3 gdzie dropimy dobre itemki na 30 lvl. Dropimy tam: RIB - FMS - JELONKI - KOZY - ANTYKI - JESIONY - PIĘCIOKĄTNE aż do wbicia 18 lvl.

- Na 18 lvl znajdujemy byle jaką gildię. W między czasie sellamy wydropione itemki a eq możemy zostawić i zrobić postać od nowa i znowu dropić.

- Po sprzedaniu dropu oraz znalezieniu gildi udajemy się po m1 szukać kamieni różnego typu i bijemy każdy. Tutaj mapka jaką chodzić po dużo metinów

- Jeżeli wydropi nam dużo itemów fajnych np ku dla bodego i wp to czytamy według naszych skili.

- Na 18 lvl najlepiej aby mieć na bodym tylko aure i ją czytać a na wp jeżeli mamy słabe eq to zbrojke jak dobre to ostrze.

Tym sposobem można dorobić się niezłego siana na nowym serwerze albo na innych postaciach.

Pozdrawiam Shaylo

Opublikowano

supper i wiesz nawet może skorzystam :)

Konto do usunięcia

Opublikowano

W sumie to było , może i pod starsze serwery ale taki sam sposób . NEUTRALNY jestem , bo w imha prędzej dropnę 10kozików niż 2fmsy:P

[img]http://havitus.pl/screeny/sygnatura.gif[/img]

Gość daronian
Opublikowano

Gram w Metina prawie 6 lat i nie wiedziałem, że w Imha dropią FMS'y - przynajmniej nigdy mi się to nie przytrafiło.

Riby owszem, ale FMSy? Hm... nie wiem.

Co do poradnika to najlepszym sposobem jest i tak 35 lvl z Bojowcem na Metiny Zazdrości.

Nie dam laika, bo nic tu nowego nie wniosłeś. -.-

Opublikowano

@Up właśnie chodzi o to aby się na samym początku dorobić. Dobrze wiemy że na każdym serwerze jak wydropi nam broń na 30 na początku gry to zarobimy ładnie :)

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...