Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Local Specific files are missing or failed to connect to Agent .Please reinstall the game

Zomi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A wiec.Ściągałem grę już 4x i robiłem za każdym razem dobrze.

1.Ściągnąć

2.Utworzyć skrót na pulpicie

3.Dopisać coś tam

4.Uruchomić

5.CHOLERNY ERROR ZA KAŻDYM RAZEM!

Proszę o pomoc.

Opublikowano

Usuń pliki z folderu battle net, który znajduje się w folderze Program Data na dysku C. Musisz uruchomić opcję pokazania ukrytych folderów.

Lokacja: C:/Program Data/Battle.net

2007932960.png

Ktokolwiek twierdzi, że Słońce daje szczęście, ten nigdy nie tańczył w deszczu.

Opublikowano

JA PIERDOLE TO!

zrob tak, skopiuj sobie gdzies folder bnet i diablo III.exe z wersja gry ktora cie interesuje (pewnie 8815), sciagnij downloader blizzardowski bety enus bo zaiste chcesz wejsc na 4vendette( jest na ich stronie chyba, 44mb ) uruchom go, zacznie ci patchowac do 9359 , przeczekaj, jak spatchuje wrzuc diablo III i folder bnet do diablo i zastap je. utworz skrot i graj ^^

Opublikowano

Zapomniałbym spytać, czy nie macie przypadkiem zainstalowanych innych wersji gry, np. retail, albo inna wersja bety ?

2007932960.png

Ktokolwiek twierdzi, że Słońce daje szczęście, ten nigdy nie tańczył w deszczu.

Opublikowano

Zrób skrót w katalogu z grą a potem z tego skrótu zrób znów skrót na pulpit i przez właściwości dopisz po spacji -launch -auroraaddress 79.124.67.3:1345.

Opublikowano

Ludzie ściągnijcie sobie z torenta.

Usuńcie pliki z wcześniejszych prób.

Zainstalujcie np: D:/ProgramFiles, potem wejdźcie do folderu zróbcie skrót, dajcie go na pulpit.

Naciśnijcie na skrót prawym klawiszem myszy dajcie "właściwości" w elemencie docelowym dopiszcie

"-launch -auroraaddress 79.124.67.3:1345". I tyle... ja jakoś gram

;)

12412png_newnawr.png

;33

Opublikowano

Nie ma potrzeby kombinowania. Rozwiązanie jest banalnie proste. Uruchom pierwszy raz przez Diablo III.exe. Jak uruchomi Ci się launcher, zamknij go od razu (nie ma potrzeby żeby coś aktualizował), teraz odpalaj spokojnie przez utworzony skrót.

Opublikowano

Ja to zrobiłem tak i u każdego działa póki co:

1.Ściągacie http://us.media.batt...-enUS-Setup.exe i wrzucacie do folderu z grą.

2.Odpalacie Diablo III normalnie bez żadnych auror itp.

3.Zamykacie Diablo III, po czym odpalacie to co w punkcie 1.

4.Włączy się, po czym wyłączamy.

5.Znowu odpalamy normalnie Diablo III.

6.Teraz już powinno działać.

Możliwe że trzeba będzie w innej kolejności ale to w 100% działa. Testowane na 4 różnych komputerach z tym błędem.

Trzeba uważać żeby setup nie był za długo włączony bo może nam grę spaczować do 9359 (czy jaka to tam wersja najnowsza bety)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...