Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] AntyGma dla fishbota :) read pls

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam .

Mój problem polega na tym , że mam sporo fishbotów na 30lv i 4 Gmów zatrudnionych na Solarze konsekwentnie banują postacie . Korzystam z Fishbota M2 Fish 4.2 by Erpel ... Jak się ustawi na M2 ma wywalać , lecz często gęsto wywala z błędem bez powodu . Teraz ściągnąłem fish by kamer - jest zajebioza bo wbudowany w grę ale jest wielkie "ALE" nie ma anty GM czy coś takiego , że jak widzi gm przestaje łowić albo loga . Było by super rozwiązaniem jakby co jakiś czas jakiś program robił skan w poszukiwaniu gma jak jest to wylogowuję i koniec baśni ... Czy takie coś istnieje ? Może kamer ma to gdzieś wbudowane pod jakąś komendą ? KTO WIE? :) POMOCY !!!

Opublikowano

Witam. a mógłbyś mi podac stronę skąd ściągasz tego FB? byłbym bardzo wdzięczny

EDIT: już znalazłem :D myślałem że to tylko na privy

Opublikowano

Napisz do Kamera z prośbą o aktualizację lub poszukaj innego:

http://www.mpcforum.pl/topic/493257-spis-botw-bugw-tutoriali-i-programw-prywatne-i-globalne-serwery/

Opublikowano

nie chce szukać innego TEN JEST SUPER ! kurczę ... jak injectuje to po 30 min są lagi a ten łowi jak talala mogę grać w inną grę robić co chce na kompie a tam będzie łowić gdyby to miało w sobie anty gma :((((( kamer na gg nie odpisuje ! Istnieje taki cheat ? Jak ktoś zna to proszę o pomoc |!!! :) nie chce znowu pobanowanych postaci

Opublikowano

Nawet jakby istniał taki cheat to włączony osobno z FB nie zatrzymał by zamego FB - wniosek - "AntyGM" musiałby być wbudowany. Takie rozwiązanie me expbot m2bob - ma wbudowanego Fb i to calkiem dobrego oraz funkcję antyban (ktoś sie zbizy - bot sie wyłącza, pojdzie sobie - łowi dalej)

56192811659226831322.jpg

Dopóki nie skorzystałem z Internetu nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów - S. Lem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...