Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak szybko zarobić?

Pepcioxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem że na mapkach są mobki z których dropi ładna kaska i chcę się dowiedzieć gdzie mogę je znaleźć. Jednego mam i jest z niego 400 golda przeźroczysty miś : Arcturis - Northrend - Grizzly Hills Cos takiego. Zna ktoś coś innego?

1331337770-U247153.gif

Opublikowano

w Sholazar Basin jest pare, ale to znalezienie tzw rare mobkow graniczy z cudem.

2007932960.png

Ktokolwiek twierdzi, że Słońce daje szczęście, ten nigdy nie tańczył w deszczu.

Opublikowano

z profeski 400 golda na 7 minut chyba nie wykrecisz :P

Powiem Ci tak,te mobki nie respią się za często i są bardzo rzadkie. Możesz mi wierzyć,że dużo więcej wyciągniesz z profesji,nie marnuj więc czasu i bierz się do roboty :)

Żeby nie było,tutaj podam Ci listę mobków potrzebnych do achivmenta,z których również leci sporo golda i równie ciężko je dorwać :) (Klikając np.na Dirkee na mapce masz zaznaczone respawny i miejsca po których się porusza) Powodzenia...

http://www.wowhead.c...rthern-exposure

Oprócz tego w Storm Peaks,niedaleko K3 biega mob (przeźroczysty wilk coś ala Twój miś),a na górze lata bardzo rzadkie zwierzę "Time lost proto drake",z którego nie dość,że leci kasa,to jeszcze mount :)

Opublikowano

Time lost protto drake lata po całej mapie i ma resp pd 1 do 7 dni losowy.

Po całej mapie? nie bardzo,chyba,że chodzi Ci o całą mapę Storm Peaks (nie sprecyzowałeś ; ]) A z tego co widzę,to pepcioxx gra na jakimś privie,więc i respawn zapewne będzie krótszy :)

Opublikowano

Wszystko znalazlem dzieki wielkie :D

Edit: Temat raczej do zamknięcia no chyba że ktoś jeszcze zna gdzie dobrze zarobie na mobkach :)

1331337770-U247153.gif

Opublikowano

Ale czlowieku pisze zo moby to mi odpowiedz gdzie jescze takie sa... znalazlem 3 takie i mam 1200golda co jakies 10 minut ...

1331337770-U247153.gif

Opublikowano

- Rate.Drop.Money: 20 Taki jest drop jak cos serwer JarGames bardzo fajny polski serwerek jak kogos na globca nie stac. Proszę o zamknięcie teamtu bo zaczyna się spam.

WOTLK 3.3.5a jak cos

1331337770-U247153.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...