Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pyatnie] Umowa zlecenie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemano, robił ktoś kiedyś, gdzieś na umowe zlecenie? chodzi mi o to jak sytuacja wygląda podczas wypowiedzenia umowy przez pracodawce/pracownika, czy wynagrodzenie jest takie jak zawarło sie w umowie (u mnie to bedzie 6,40)?

+ czy ktoś robił w kerfie na wykładaniu towaru xD?

ae1d1005fe.png

Opublikowano

Wiedziałem...!! po chuj się uczyć, jak i tak 95% wyląduje na kasie w biedronce/innych sklepach.

Odrazu mówię. Jak masz inną opcję to ją wybierz. Przenoszenie towaru jest cholernie ciężkie ( np. 20 kilogramowe paczki ), chyba, że będziesz to robił dźwigiem ( w co wątpię ) to jakoś przetrwasz. Mój brat odszedł z karfura, bo nie jest jakimś tam pakerem, a bieganie nawet z pół automatycznym podnośnikiem wykańcza po 4 godzinach. Jeżeli masz opcję to idź na ochronę w jakimś sklepie. Posiedzisz sobie, a gdy tylko wejdą jakieś gimbazy zerkniesz okiem.

Jeżeli wypowie ci szef umowę to dostajesz zapracowaną kasę np. 6.40 zł za każdą h. Natomiast jeśli ty wypowiedziałeś umowę, dostajesz albo wszystko, albo część, albo nic. Nie pamiętam jak to dokładnie wygląda

Opublikowano

nooo jak by tak podsumować to nic sie nie uczyłem w tym roku xD może na 2-3 sprawdziany książke na 10 minut otworzyłem.... a ide bo potrzebuje $$ na wakacje, rodzice już nie są tacy łaskawi, a wóda drożeje

no właśnie raczej ulotki nie wchodza w gre, a ochroniarz... mam załozoną kartoteke więc chyba też odpada : ]

no ok dzięki, czekam na jeszcze inne opinie xD

ae1d1005fe.png

Opublikowano

Jedź nad morze sprzedawaj szaszłyki w jakimś przydrożnym stoisku :P. Tam tego pełno jest :P . W sumie przyjemna praca, stoisz sobie i podajesz żarcie a na koniec dnia na zmywak xD

Opublikowano

[quote name=HarryPotter:*xD' timestamp='1338297992' post='4602912]

nooo jak by tak podsumować to nic sie nie uczyłem w tym roku xD może na 2-3 sprawdziany książke na 10 minut otworzyłem.... a ide bo potrzebuje $$ na wakacje, rodzice już nie są tacy łaskawi, a wóda drożeje

no właśnie raczej ulotki nie wchodza w gre, a ochroniarz... mam załozoną kartoteke więc chyba też odpada : ]

no ok dzięki, czekam na jeszcze inne opinie xD

Chwalisz się czy żalisz? -.-

Co wy gadacie że ciężko w takiej robocie? Łatwa przyjemna robota, czas szybko leci, 20 razy lżej niż na budowie, pod dachem w chłodnym pomieszczeniu itp itp same plusy

Minusy: coś rozwalisz płacisz, z nędznych 6,40 xD (to jest fizyczna twoja kasa jaką dostaniesz do ręki za każdą godzinę)

Opublikowano

zapytał sie to odpowiedziałem, jak Ty byś sie czymś takim chwalił to jesteś jebnięty -,-

no może nie super łatwa, ale wole dźwigać te pudełka czy coś niż stac do zajebania z ulotkami na rynku :O

jeszcze jakieś doświadczenia ktoś miał xD?

ae1d1005fe.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...