Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pomoc] Sory ale jestem Zielony10% wyszkolenia!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli w złym dziale to poprosze o przeniesienie

A mianowicie chciałbym zapytać was moi drodzy o małą pomoc na yt oglądałem filmiki i wszedzie chwalą tego ''Ardmax Keylogger v2.8'' lecz gdy próbuje go pobrac to są jakies błedy itp sciągłęm ale działające wersje znalazłem tylko v 3.9 a one maja do rejestracji nic i 3 miejsocwy klucz czyli nazwa :xxxxx

hasło yyyy-yyyy-yyyy a w v2.8 byl 4 miejscowy klucz tzn yyyy-yyyy-yyyy-yyyy i nigdzie nie ma klucza do tego 3.9 a jesli sa to tylko do v 2.8 a ci do dają go do downloadu to tylko fake.. pomoże ktoś zaradzić temu zostałem ze tak powiem ''opitolony'' z maila i chce go odzyskać kolega poprostu zaufany a jednak mnie okradł stracilem dostęp do allegro i boje sie ze zrobi coś co moze być głupie a ja moge mieć problemy i chce go odzyskać a ten gośc jest '' cwaniak'' i potrzebuje tak jak oglądałem w yt wbić robaczka zrobionego w ardmaxie np w piosenkę ze np wysłam mu on ja otwiera słucha jest git i zarazem po włączeniu music włąacza mu sie nasz roboczek ( najlepiej ukryty) i on juz ma tak oglądałem taką opcje ze włącza sie potem po kazdym starcie kompa wysyla logi na e -mail a w wersji darmowej da sie tak zrobic tylko ze jest błąd gdy wpisze sie e mial itp a po 2 nie da sie zrobic pliku który ma juz wbitego tego key ;( pomógł by ktos bd wdzięczny ( lajk +++) albo chyba ze istnieje jakis lepszy darmowy key i to nie fake to thx z góry + lajk

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

no bez przesady ze zgłosze policji ze ten gosc ukradł mi e-maila ... wyjdę na kretyna... Prosił bym jednak o konkretną pomoc w tej sprawi

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

no bez przesady ze zgłosze policji ze ten gosc ukradł mi e-maila ... wyjdę na kretyna... Prosił bym jednak o konkretną pomoc w tej sprawi

Tak kurwa na kretyna... włam na pocztę to naruszenie prywatności... No chyba, że sam mu podałeś pasy to już co innego...

xD

262xro2.jpg

xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...