Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ocena kolejnego szablonu

danielhinz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dostałem zlecenie na zrobienie szablonu. Niestety nie wiem czy nadal chce ten szablon bo nie odpisuje. Ma on być pod serwer Minecraft. Oceńcie. W miarę zrobienia czegoś będę dodawał new ss. Proszę o ocenę w skali 0/10. Aktualnie jest to wersja "testowa".

1338231606-U255743.jpg

Opublikowano

Ten slider mógłby być niższy i rozciągnięty bardziej (nie na całą długość). To "falowane" pod szablonem bardziej na stopkę pasuje, na dole mogłaby gładka być, a na górze te "ząbki" mieć, ciekawie takie stopki wyglądają, bądź dodaj na gorze ten wzorek do tej stopki co masz.

Opublikowano

Tak jak pisałem jest to wersja "testowa" więc jeszcze wiele zmian może być. Dzięki za ocenę na pewno coś z tego użyję. A jak z dobraniem kolorystyki?

Opublikowano

Zależy ile treści na stronie będzie. Ta góra stopki, górna krawędź jest prosta i jakoś mi z całością się nie komponuje :) Mogłaby mieć taką górę jak ten pasek pod sliderem.

Opublikowano

Kolor niebieski to nie kolor majnkrafta, mógłbyś dodać np. zieleń. Wszystko mi się podoba, nie zmieniłbym nic poza logiem, dałbym prostokąt 500x100 albo coś w tym stylu. Zakoduj i czekam na efekt końcowy.

Szablon miał być kolorów niebieskich więc ja tego nie wymyśliłem. A powiedzieli, że takie logo ma się znajdować więc to tutaj nie ode mnie zależy

W takim razie wszystko okej ;)

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Szablon miał być kolorów niebieskich więc ja tego nie wymyśliłem. A powiedzieli, że takie logo ma się znajdować więc to tutaj nie ode mnie zależy

Opublikowano

Jeżeli o mnie chodzi, to szablon nie trzyma się kupy. Kolorystyka nie dobrana odpowiednio. Ok, biały z niebieskim, ale te zielono logo, czy tam slider, nie wiem co to jest, od razu rzuca się w oczy i robi za duży kontrast, tak samo ta szarość. Layout jest bardzo skromny. Nie wiem, czy robiłeś te logo, ale to kolejny element, który nie pasuje kolorystycznie. Nie wiem po co pod nim aż tak mocny cień. Na dodatek umiejscowiony jest w złym miejscu. Powinien znajdować się wyżej, na równi z nawigacją, a prawie nachodzić na slider. Od strony graficznej bardzo słabiutko. Jak i od strony technicznej. Proponuje Ci wejść na jakieś strony z szablonami i po wzorować się na nich.

EDIT: Dodatkowo jest za szeroki.

Opublikowano

Jeżeli o mnie chodzi, to szablon nie trzyma się kupy. Kolorystyka nie dobrana odpowiednio. Ok, biały z niebieskim, ale te zielono logo, czy tam slider, nie wiem co to jest, od razu rzuca się w oczy i robi za duży kontrast, tak samo ta szarość. Layout jest bardzo skromny. Nie wiem, czy robiłeś te logo, ale to kolejny element, który nie pasuje kolorystycznie. Nie wiem po co pod nim aż tak mocny cień. Na dodatek umiejscowiony jest w złym miejscu. Powinien znajdować się wyżej, na równi z nawigacją, a prawie nachodzić na slider. Od strony graficznej bardzo słabiutko. Jak i od strony technicznej. Proponuje Ci wejść na jakieś strony z szablonami i po wzorować się na nich.

EDIT: Dodatkowo jest za szeroki.

Dzięki za tak obszerną wypowiedź. Tak jak pisałem chcieli abym umiejscowił gdzieś to logo. Potem poprawię kolorystykę jeszcze

Opublikowano

Strasznie ubogi panel menu :f.

Reszta może być, chociaż te logo strasznie miesza się z resztą.

7/10.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...